3 takkia miehille kevääksi

Lene Johannessen | Mainoskäytäntö | 18.1.2018 9.39
3 høstjakker til herre

Vaikka talvea on vielä jäljellä, voit silti aloittaa uudistamaan kevät vaatekaappiasi. Mutta mitkä ovat kevään trendit miehille? Minkälaisen takin kannattaa ostaa? Tässä blogissa käymme läpi 3 parasta takki mallia kevääksi ja autamme sinua löytämään täydellisen takin.

3 kevät takkia miehille

Minkälaisen takin hankit kevääksi on tietenkin täysin kiinni omasta tyylistäsi, mutta yritämme auttaa antamalla vinkkejä millaiset takit tulevat olemaan trendikkäitä tänä keväänä. Malleja on saatavilla niin paljon, että tämä saattaa olla vaikea päätös, joten tässä on pieni opas meidän suosikki takeista miehille tulevalle kaudelle. 

Trenssitakki 

Tämä ajaton takki  täytyy löytyä jokaisen vaatekaapista. Trenssi on varmaan takeista klassisin valinta, sillä tämä sopii täydellisesti melkein kaikkiin tilanteisiin ja asuihin. Yhdistä trenssitakki kuten yllä olevassa kuvassa: farkut ja yksinkertainen yläosa. Kylmemmillä keleillä kannattaa pukeutua kerroksiin, lisäämällä vaikka neule tai farkkupaita alle. Muista myös lisätä hattu ja huvi pysyäkseen lämpimänä, mutta valitse yksinkertaiset asusteet trenssitakin pariksi. 

 

3 jakker til vinteren for mænd

Parkatakki

Laadukas parka on takki joka kestää kauan! Valitse malli jossa on mahdollisimman vähän yksityiskohtia, jotta voit käyttää tätä vuosia. Topattu parka on myös todella lämmin, mutta valitse kangas joka hengittää. Yhdistä tämä takki mustien housujen ja saappaiden kanssa luodaksesi täydellinen arki asu. 

Farkkutakki

Niin kuin trenssi ja parka, farkkutakki on myös klassinen ja ajaton takki malli. Ainakin omasta mielestäni, miehelle takkia ostaessa, laatu on tärkein. Miehet yleensä ostavat yhden takin, ja käyttävät tätä vuosia, toisin kuin naiset joilla on aina 10 eri takkia joka kaudelle (näin ainakin meidän kotona). Klassinen, ylisuuri farkkutakki on todella trendikäs, ja jos ostat laadukkaan takin kuten Levikseltä tai Dieseliltä, tulet käyttämään tätä varmasti vuosikymmeniä. Yhdistä farkkutakki mustien housujen ja tennarien kanssa, tai jos olet uskaliaammalla tuulella, kokeile denim-on-denim lookkia pukemalla samanväriset housut. 

  

Love, LeneLene Johannessen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA