3 Tapaa Stylata Smokki

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 6.3.2019 11.25
3 Tapaa Stylata Smokki

Smokki on klassikko ja kulmakivi miesten juhlapukeitumisessa ja jokaisen miehen tulisi omistaa se täydellisesti istuva ja siistin näköisen smokin, sillä sille löytyy varmasti käyttöä ympäri vuotta ja sopii moneen juhlaan. Smokki monesti on se asu jota haetaan ja on hyvä laittaa päälle, kun kutsussa lukee formal

Vaikka pukukoodia ei olisikaan, smokki on aina tyylikäs ja seksikäs valinta juhlaan, sillä et varmasti voi olla alipukeutunut pukemalla tämän. Jos olet huolissaan, että olet ylipukeutunut pukemalla smokin, niin voin sanoa, että huolesi ovat turhat. Hyvin pukeutunut mies kääntää aina naisten katseita, ja saa paljon huomiota. Siispä ylipukeutuminen on positiivinen asia. Tästä blogista voit lukea miten voit muuntaa smokistasi oman näköisesi.

3 tapaa stylata smokki

  1. Klassinen 
  2. Lisää väriä
  3. Asusta se näköiseksi

Klassinen

Perinteisesti smokki koostuu mustasta smokin takista, valkoisesta kauluspaidasta, mustista nahkakengistä ja mustasta rusetista. Jos haluat siis noudattaa tätä pukukoodia erittäin tiukasti ja perinteisesti, on hyvä pysyä näissä elementeissä - et voi varmasti mennä vikaan! Klassisen asun kruunaa viimeistellyt hiukset ja parta, joten on hyvä olla unohtamatta näitä. 

Lisää väriä

Jos pukemalla yllämainitun asukokonaisuuden kuulostaa sinusta tylsälle ja haluat erottautua joukosta - ei hätää! Voi halutessasi lisätä väriä haluamaasi vaatekappaleeseen. 

Unohda tylsä musta puvuntakki - lisää persoonallisuutta valitsemalla värillisen takin lempivärissäsi, tai tyylikkäällä kuviolla. Erityisesti tummanpunainen tai tummanvihreä smokin takki on todella kiva ja trendikäs!

miesten juhlapukeutuminen

Asusta se näköiseksi

Voit lisätä smokkiisi asusteita, tehdäkseeksi sen näköiseksi. Vaihda vaikkapa rusetti värilliseen solmioon.  Jotkut voivat pitää tätä pukukoodin rikkomisena, mutta minusta näitä sääntöjä ei pidä ottaa niin vakavasti aina. Varsinkin monissa tapahtumissa pukukoodi ei ole ole niin tiukka ja sääntöjä ei tarvitse pilkunmuikaisesti noudattaa ja voit hyvillä mielin lisätä oman loppusilauksen asuun mielesi mukaan.

Jos kuitenkin haluat pidäyttäytyä perinteisessä mustassa rusetissa, voit lisätä haluamasi tyylisen ja värisen  kellon, kengät tai vyön. Valitse vaikkapa nyt erittäin trendikäs Gucci vyö. On kuitenkin erittäin tärkeää, että pidät kengät juhlaan sopivana. Pukemalla tennarit on etikettivirhe, ja ei ole suotava yhdistää smokin kanssa. Siispä suosittelen pysymään nahkasissa huoletelluissa kengissä. Voit kuitenkin mustien sijaan valita vaikkapa nyt erittäin trendikkään ruskean värin. 

Jos haluat pelata varman päälle, lisää asusteeksi näyttävä kultainen kello tai kalvosnapit oman maun mukaan, sillä nämä tuovat smokkiasuusi loppusilauksen, mutta ovat turvallinen valinta, jos et ole aivan varma kuinka tiukka etiketti on. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA