4 asua joka lähtöön

Lena Steffen | Mainoskäytäntö | 22.8.2017 9.03
4 asua joka lähtöön

Rakastan pitää hauskaa muodin suhteen, ottaa riskejä ja  kokeilla erillaisia tyylejä. En yleensä suunnittele asuja paljon etukäteen, aamulla tarkistan säätiedotuksen ja pukeudun mielialan mukaan. Mutta joskus inspiraatio ei aina yksinkertaisesti iske. Tällaisille päiville on hyvä olla pari go-to asua jotta voit silti näyttää hyvältä joka tilanteessa. Tässä on teille 4 perus asua jotka sopivat joka tilanteeseen.

4 go-to asua

Me kaikki unelmoimme asusta joka on helppo laittaa yhteen ja sopii täydellisesti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Asu, jossa tunnet itsesi mukavaksi mut näytät silti tyylikkäältä. Tässä ovan minun top 4 go-to asua. 

Mom jeans ja crop toppi

Mom jeanssit ovat olleet jo monen suosikit pidempää aikaa. Tyyli on mukava ja sopii kaikille, eli onneksi tämä trendi ei ole lähdössä pois viellä hetkeen ainakaan. Korkeavyötäröinen malli on helppo yhdistää vähän lyhyempään paitaan tuntumatta siltä että maha on liikaa esillä. Yhdistä mom jeanssit ja crop toppi sandaalien tai pistokkaiden kanssa mukavaksi päiväasuksi. 

Pusero ja skinny farkut

Skinny farkut ovat monen suosikki farkkumalli ja usein helpoin valinta kiireesssä. Yhdistämällä siistin puseron pillifarkkujen kanssa, saat asusta helposti tyylikkäämmän. Valitsemalla puseron kivalla kuosilla tai erikoisella muodolla varmistaa että asustasi tule tylsä. Itse tykkään käyttää mukavia sandaaleja päivällä ja vaihtaa korkokenkengät jalkaan illaksi. 

Pikkumusta mekko

Vaate joka ei koskaan petä: pikkumusta mekko. Tämä mekko löytyy varmasti jokaisen naisen vaatekaapista. Yhdistämällä mekon värikkäiden kenkien ja asusteiden kanssa saat asusta rennon ja värikkään, ja ennen kaikkea, mukavan kuumina kesäpäivinä. Tykkään yhdistää räväkkäitä asusteita näin minimaalisen mekon kanssa piristääkseen asua. 

Mustat farkut ja valkoinen paita

Kaikista näistä mainituista go-to asuista, tätä yhdistelmää kaytän useiten. Mustat farkut saavat jalat näyttämään hoikemmilta, ja valkoinen paita on aina yhtä raikaan näköinen. Näin klassisen asun kanssa voit käyttää omaa mielikuvitusta asusteiden kanssa. Oma lemppariasuste tämän asun kanssa on klassinen nahkalaukku ja samanväriset kengät. 

Love, LenaLena Steffen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA