4 kevät/kesä 2018 trendiä jotka tarvitset nyt

Daniela Backman | Mainoskäytäntö | 8.3.2018 15.38
4 kevät/kesä 2018 trendiä jotka tarvitset nyt

Helmi-maaliskuu on aina jännittävää aikaa sillä kaikki maailman suurimmat merkit ja muotimaailman ikonit kerääntyvät muotiviikoille. New York, London, Milan ja Paris Fashion Week, täynnä jännittävän luovia teemoja, upeita vaatteita ja kertakaikkiaan sensaatiomaisia näytöksiä.

Muotiviikkojen parhaat

Nyt kun nämä muotiviikot ovat phi, haluamme esitellä teille meidän suosikki trendit. Neljä aivan mahtavaa trendiä jotka tulet näkemään kaikkien päällä tulevana kautena. Ole valmiina kevääseen ja kesään lisäämällä nämä must have trendit vaatekaappiisi.  

Muovi

Kyllä, luit oikein. Muovi. Vaikka muovista ei välttämättä heti tule mieleen high-fashion, tämä trendi näkyi Chanelin, Isabel Marantin, Fendin ja monen muun catwalkeilla. Voimme luvata että muovi tulee olemaan joka paikassa tulevana vuotena. Tämä trendi sopii hyvin Suomalaiseen säähän: vedenkestävät muovi vaatteet ja kengät pitävät kuivana sateisilla keleillä. Trendikäs ja käytännöllinen: win-win tilanne. Oma suosikkini on muovinen trenssitakki: todella käytännöllinen ja voit pukea hauskan värisen neuleen alle.

 

4 kevät/kesä 2018 trendiä jotka tarvitset nyt

Rohkeat värit

Ensi kesä tulee olemaan todella värikäs muotiviikkojen näytösten perusteella. New Yorkista Pariisiin, catwalkit olivat täynnä rohkeita värejä. Stella McCartney ja Christopher Kane molemmat leikkivät vahvoilla väreillä, mm. yksivärisiä pukuja kirkkaissa väreissä. Jos et tahdo pukeutua koko pinkkiin esimerkiksi, kokeile rohkean väristä bleiseriä yhdistettynä hillitympään alaosaan.   

 

4 kevät/kesä 2018 trendiä jotka tarvitset nyt

Fringe

Fringe, tai hapsut, tekivät yllättävän comebackin tänä kautena. Hapsuista yleensä tulee mieleen festivaalipukeutuminen, ja jos totta puhutaan, olin iloinen kun tämä trendi hiipui. Mutta päinvastoin, Celine, Loewe ja Bottega Veneta onnistuivat käyttää hapsuja kauniilla, modernilla tavalla. Saint Laurentin fringe bootsit on jo spotattu Rihannan päällä, ja Rihannahan on tunnettu muodin edelläkävijä. Tämä sivistynyt versio hapsuista, joka muistuttaa enemmän höyheniä kuin tavallisia hapsuja jotka olivat suosittuja pari vuotta sitten, on naisellinen ja samalla leikkisä. En jaksa odottaa kesää että voin käyttää ihanan naisellisia mekkoja jossa on hapsuhelma.

 

4 kevät/kesä 2018 trendiä jotka tarvitset nyt

Röyhelöt

Aina yhtä kauniita ja naisellisia, röyhelöt ovat taas muodissa. Röyhelöitä näkyin mm. Alexander McQueenin, Givencyn ja Valentinon näytöksissä, varsinkin mekoissa. Täydellinen kesän rippijuhliin, ylioppilasjuhliin ja häihin, röyhelö mekko on täydellinen tasapaino naisellisuutta ja rentoutta. Röyhelöt sopivat tietenkin myös täydellisesti arkeen, esimerkiksi paita jossa on röyhelökaulus tai pienempiä yksityiskohtia. Yhdistettynä väljien farkkujen kanssa luot täydellisen tasapainon.

 

Love, DanielaDaniela Backman
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA