5 äitiysvaatetta jotka sinulla pitäisi olla raskauden aikana

Lene Johannessen | Mainoskäytäntö | 3.9.2018 16.16
5 plagg du burde ha når du er gravid

Raskauden aikana on vaikea pukeutua omaan tyyliin tai samalla tavalla kuin normaalisti. Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana yleensä ei tarvitse muuttaa pukeutumista paljon, mutta minulla kasvoi maha niin nopeasti että piti mennä jo raskaus vaateostoksille viikko 10 kohdalla. Eihän se minua haitannut, rakastan shoppailua ja otin tyylikkäiden äitiysvaatteiden löytämisen positiivisena haasteena.

5 parasta vaatetta raskauden aikana

Huomasin heti alkuun, että trendikkäiden äitiysvaatteiden löytäminen ei ole helppoa, ja valikoima on melko pieni. En tiennyt edes mitä tarvitsisin, ja näytti siltä että kaupatkaan eivät tienneet. Monien tuntien hakujen ja keskustelujen raskaana olevien naisten kanssa, sain kokoon listan viidestä parhaasta vaatekappaleesta, jotka tarvitsisin raskauden ajaksi.

Äitiysmekot

Äitiysmekko on yksi tärkeimmistä vaatekappaleista joka sinulla tulisi olla raskauden aikana ja jälkeen. Yksinkertainen mekko sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, häistä rippijuhliin tai muuten vaan illanviettoon. Valitse minimaalinen malli ja yksinkertainen väri, joka sopii eri asusteiden ja kenkien kanssa. Yhdistä äitiysmekko ballerinojen (turvonneet jalat eivät tarvitse korkokenkien lisärasitusta) ja kaunis clutch laukku.

Äitiysfarkut

Äitiysfarkut olivat ensimmäinen vaate jonka tarvitsin käydä ostamassa, ja tämä oli melko aikaisin raskaudessa, sillä en vain yksinkertaisesti enään mahtunut edes väljiin farkkuihin parin kuukauden jälkeen. Mielestäni oli vaikeaa löytää stretch-farkkuja jotka sopivat tyyliini, mutta monen yrityksen jälkeen löysin täydelliset farkut, joita nyt käytän melkein päivittäin. Valitse farkut jotka ovat mahdollisimman mukavat, ja joissa on kasvunvaraa. Yhdistä farkut tennareiden ja yksinkertaisen neuleen kanssa jos haet mukavaa, rentoa asua. Alla on minun suosikkifarkut.

 

5 plagg du burde ha når du er gravid

Hame raskauden ajaksi

Yksinkertainen, mukava hame on hyvä investointi raskauden ajaksi. Hame ei sovi pelkästään juhliin, mutta on myös sopiva töihin. Valitse musta, sininen tai harmaa hame, pehmeässä ja mukavassa materiaalissa. Stretch on myös tietenkin tärkeä ominaisuus. Hametta voit käyttää niin kesällä kuin myös sukkahousujen kanssa talvella. Yhdistä hame kauniin puseron tai t-paidan, ja bleiserin kanssa.

 

Äitiyspaidat

Kun vatsa kasvaa suuremmaksi ja suuremmaksi, raskauspaidat sopivat paljon paremmin kuin normaalit paidat. Tunnen itseni paljon mukavammaksi yläosassa, joka on tarkoitettu raskautta varten, kun paidoissa jotka löytyvät kaapistani, vaikka nämä onkin yleensä ylisuuria. Valitse yksinkertaisia t-paitoja lämpiminä päivinä, tai neuletakin alla kylminä päivinä. Pitkähihaiset paidat ovat täydellisiä talvella, kun jopa sisällä on vähän kylmä. Yhdistä tennareiden ja farkkujen kanssa maksimoidakseen mukavuutesi.  

 

5 plagg du burde ha når du er gravid

Mukavat tennarit

Tämä ei ole erityisesti tarkoitettu raskaana oleville naisille, mutta itse en ainakaan ole käyttänyt muuta kuin tennareita raskauteni aikana. Jalkani ovat todella turvonneet aina päivisin, joten hyvät lenkkarit ovat olleet pelastukseni. Jalkasi rasittuvat myös enemmän kuin normaalisti lisäpainon takia, joten hyviin kenkiin kannattaa panostaa. Suosittelen tennareita, joissa on erityisen joustava pohja tai jopa vaahtopohja, kuten Skechers Memory Foam -mallit. Jalkasi kiittävät sinua myöhemmin. Yleisesti, kevyet ja hyvin pehmustetut tennarit ovat parhaat.

 

Love, LeneLene Johannessen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA