Alennusmyynnin helmet - 5 suosituinta merkkiä nyt alessa

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 12.11.2018 11.12
Alennusmyynnin helmet - Suosituimmat merkit nyt alessa!

Vuoden odetutuin aika on täällä taas! Ja ei, en puhu joulusta vaan joulun jälkeisitä alennusmyynneistä. Minusta tuntuu että joka vuosi nämä alennusmyynit paranee ja paranee entisestä: myös aikaistuvat - jotkut kaupat jo laittavat ale-kyltit pystyyn jo ennen joulua - hullua eikö?

Kaupassa vallitsee kaaos, sovituskoppeihin ja kassoille on kilometrin mittaiset jonot. Viime vuonna päätin, että tänä vuonna en enää mene kauppoihin ale-shoppaileen; vaan suoritan tämän rennosti omalta kotisohvaltani. Olen huomannut, että kokoja löytyy helpommin ja valikoima on paljon suurempi kuin kaupoissa. Myös se, että voin selata pelkkiä aletuotteita nopeuttaa prosessia erittäin paljon. Kokosin tähän blogiin viisi tämän hetken suosituinta merkkiä jotka ovat nyt erittäin hyvässä tarjouksessa!

5 suosituinta merkkiä nyt alennusmyynneissä 

  1. Nike
  2. Calvin Klein
  3. Dsquared2
  4. Vila
  5. Superdry
Nike Alennusmyynnit

1. Nike 

Tämä ei varmaan tule kenellekkään yllätyksenä mutta Nike on yksi monien lempibrändeistä, sillä sen vaatteet ovat tyylikkäitä mutta mukavia. Olin yllättynyt kuinka paljon tältä merkiltä löytyy tuotteita alennusmyynneistä! Nyt on siis oiva aika ostaa vaikkapa uudet kengät tai treenivaatteet salille! 

2. Calvin Klein

Calvin Kleinin aleesta löytyy tyylikkäitä vaatteita moneen makuun miehille ja naisille. Tarvitsetko uusia farkkuja? Vai haluatko kenties collegepaidan? Nyt on hyvä hetki ostaa sillä tätä merkkiä löytyy huikeallla alennuksella!

3. Dsquared2

Tämä merkki ei ehkä ole kaikille tuttu, mutta Dsquared2 on luksusbrändejen yksi halutuimmista merkeistä juuri nyt ja se on vasta kivunnut suureksi merkiksi luksusmuotimaailmmassa. Tämä merkki kuitenkin jakaa erittäin paljon mielipiteitä; toiset rakastavat ja toiset vihavat. Erittäin suosittua tältä merkiltä ovat sen printtipaidat. Yllättävää kyllä, tätä merkkiä löytyy myös alennusmyynneistä! 

4. Vila

Vila on yksi minun ehdottomista suosikkimerkeistä, sillä minun mielestä sieltä löytyy parhaimat arkivaatteet sekä mekot! Vaikka tämä merkki ei ole normaalihintaisena kovin kallis, nyt voit kuitenkin ostaa tätä merkkiä vielä edullisemmin!

5. Superdry

Tämä merkki varmasti kuuluu monien lempi brändeihin! Nyt kuitenki voit löytää laajan valikoiman Superdry vaatteita huokeampaan hintaan. Etsitkö kenties uutta hupparia vai takkia? Löydät nämä nyt loistavaan hintaan.

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA