5 tapaa yhdistää nahkahame

Sophie Tarif | Mainoskäytäntö | 30.10.2019 16.54
5 tapaa yhdistää nahkahame

5 tapaa yhdistää nahkahame

Nahkahame on seksikäs, särmikäs ja samalla naisellinen. Nahkahameen monipuolisuus tekee siitä klassikkovaatteen, joka jo löytyy varmaan monen vaatekaapista, ja jos ei, niin nyt on aika hankkia se. Tämän klassikkovaatteen ympärille voi luoda niin monta eri asua, ja se toimii ympäri vuoden. Nahkahame voi olla aitoa tai tekonahkaa, ja perinteisesti malli on polveen yltävä kynähame, mutta nyt on myös paljon mini- ja pitkiä nahkahameita. Värin voit valita mielesi mukaan! Kokeile perinteisen mustan nahkahameen sijaan vaikkapa punaista tai ruskeaa nahkahametta!

Kuinka pukea nahkahame: 5 eri asua

Nahkahame tekee yksinkertaisesta asusta kiinnostavan ja tyylikkään. Jos kaipaat uutta luotto alaosaa, klassinen nahkahame on täydellinen valinta. Me olemme tehneet listan viidestä eri asukokonaisuudesta nahkahametta käyttäen:

  1. Ylisuuri neule
  2. Pitkä neuletakki
  3. Tennarit
  4. Valkoinen pusero
  5. Poolopaita

1. Ylisuuri neule

Neule on täydellinen yläosa kun kylmät kelit alkavat mutta haluat silti käyttää hameita. Ylisuuri neule on sopivasti trendikäs mutta mukava ja lämmin. Neuleen ja nahkahameen yhdistelmä on siisti arkinen asu joka sopii hyvin toimistoon tai kaupungin kiertelyyn. Pitkä nahkahame sopii neuleen kanssa erittäin hyvin! Tähän asuun voit yhdistää niin nilkkurit kuin myös ylipolvensaappaat, riippuen kelistä tai mielialastasi.

2. Pitkä neuletakki

Perus neuleen lisäksi pitkä neuletakki on kätevä lisäkerros syksyn kylminä päivinä. Yhdistä nahkahame esimerkiksi silkki topin kanssa ja pue lämmin, pitkä neuletakki tähän päälle. Neuletakki on siitä hyvä että voit pukea minkä tahansa paidan alle, lyhyt tai pitkähihaisen, vaikka ulkona olisikin kylmä.

 

 

3. Tennarit

Usein valitset saappaat tai nilkkurit nahkahameen kanssa, mutta tennarit ovat myös sopiva valinta. Tennarit tekevät asusta rennomman jos et halua pukeutua liian naisellisesti. Yhdistä tämä t-paidan ja vyölaukun kanssa luodaksesi täydellisen streetwear henkisen asukokonaisuuden joka on sopivasti cooli ja mukava.

 

4. Valkoinen pusero

Jos tarvitset juhlavamman asun, yhdistä a-linjainen nahkahame valkoisen puseron kanssa. Kevyt, minimaalinen pusero tasapainottaa nahkahametta, ja yhdessä korkokenkien kanssa, sinulla on juhlava mutta helppo asukokonaisuus täynnä asennetta ja poweria. 

 

5. Poolopaita

Poolopaita nahkahameen kanssa on minun suosikki asukokonaisuus. Nahkaisen kynähameen ja poolopaidan yhdistelmä on todella yksinkertainen, siisti ja naisellinen. Näin yksinkertaisen asun kanssa voit myös leikkiä värien kanssa: valitse esimerkiksi ruskea nahkahame, ja yhdistä tämä mustan tai valkoisen poolopaidan kanssa.

 

ruskea nahkahame

Toivottavasti sait tästä blogista inspiraatiota näistä viidestä nahkahame asusta ja olet nyt myös itse valmis lisäämään nahkahameen vaatekaappiisi. Tässä on vielä meidän suosikki nahkahameet auttaaksesi sinua löytämään juuri se oikea! Voit myös klikata tästä nähdäksesi meidän koko nahkahame kokoelmamme (psst... löydät linkin takaa yli 1000 nahkahametta!)

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA