5 vinkkiä juhlakauden pukeutumiseen

Daniela Backman | Mainoskäytäntö | 12.12.2018 15.27
5 vinkkiä juhlakauden pukeutumiseen

Nyt kun Halloween ja muut syksyn tapahtumat ovat ohi, on aika alkaa miettimään loppuvuoden juhlintoja. Pikkujoulu kausi alkaakin jo pian, joten on aika alkaa suunnitella mitä pukisi näihin juhliin. Kokosin teille omat suosikki trendit jotka sopivat täydellisesti tulevan kauden juhliin.

Juhlakauden pukeutumisen trendit

Juhlien ykkösasu ei ole enää bilemekko, vaikka tämä onkin tietenkin asianmukainen. Varsinkin nuoret suosivat rennon ja juhlavan yhdistelmää, ja jopa pelkästään oikeilla asusteilla saat muokattua asusta juhlavan. Trendikkäät elementit ja materiaalit yhdistettynä hillitympien vaatteiden kanssa luo tyylikkään lopputuloksen. Riippuu tietenkin omasta tyylistäsi, että haluatko vetää trendin täysillä tai pelkästään soveltaa tiettyjä elementtejä asuusi.

Punainen

Kirkkaanpunainen on klassinen valinta juhlapukeutumisessa, varsinkin pikkujouluna. Tämä rohkea väri on täydellinen, jos haluat erottua joukosta. Jos kokonaan punainen asu tuntuu olevan liian hallitseva, piristä asuasi kirkkaanpunaisilla kengillä, asusteilla tai huulipunalla. 

5 vinkkiä juhlakauteen

Sametti

Sametti on ollut vuosisatoja kuninkaallisten suosima luksuskangas, ja tällä hetkellä se on supertrendikäs. Samettibleiserillä voit muuttaa minkä tahansa asun juhlavalmiiksi, tai jos olet todella rohkea, miksi ei jopa koko sametti puku. Jos haet jotain hillitympää, yhdistä sametti nilkkurit minimaaliseen asuun luodaksesi tyylikkään asukokoisuuden. 

4 vinkkiä juhlakauteen

Läpikuultavuus

Läpikuultavat paidat ja mekot ovat olleet muodissa jo monta kautta, eikä tälle naiselliselle trendille näy loppua. Läpikuultavat yläosat ovat todella seksikkäitä, mutta oikeilla alusvaatteilla myös tyylikäs valinta juhliin. Helpoin tapa soveltaa tämä trendi on yhdistämällä kaunis, pitsi bralette läpikuultavan paidan kanssa. Toinen vaihtoehto on läpikuultava juhlamekko alusmekon päällä. 

Haalarit

Mekot voivat väistyä, sillä haalarit ovat nyt todella IN juhlapukeutumisessa. Etenkin Suomen hyytävässä talvessa ne ovat todella käytännölliset ja lämpimämpi vaihtoehto kuin lyhyet mekot. Löydät Fashiolasta tuhansia eri haalareita eri väreissä ja malleissa 

4 vinkkiä juhlakauteen

Metalli

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, metallinhohto. Varsinkin hopea on todella trendikäs tänä syksynä, vaatteissa, asusteissa, kengissä ja jopa meikissä. Metallinhohto on tietenkin aina asianmukainen valinta juhliin, mutta trendi on nyt siirtynyt myös arkivaatetukseen. Hopeiset asusteet tai kengät tuovat pientä hohtoa ja piristystä tavalliseen pukeutumiseen. Tällä hetkellä on myös paljon hopeita talvitakkeja tarjolla, jotka ovat todella trendikkäitä. 

Ps... Tiesitkö, että voit shoppailla myös juhlakautenakin huikeilla alennuksella. Löydät täältä mekkoja, korkokenkiä, pukuja, kauluspaitoja ja bleisereitä huikeilla alennuksilla. Tiesitkö, että voit filtteröidä hinnan mukaan, jotta löydät juuri sinulle sopivat juhlavaatteet. 

Love, DanielaDaniela Backman
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

Aiheeseen liittyvät blogit:

KOMMENTOI BLOGIA