5x muotitrendiä miehille 2017-18 talveksi

Nina van Boxtel | Mainoskäytäntö | 2.10.2017 15.43
5x muotitrendiä miehille 2017-18 talveksi

Me pidämme miehistä jotka panostavat omaan tyyliin, sillä vaatetus voi tehdä niin paljon ulkonäölle. Luonnollisesti miehet eivät ole aina yhtä tietoisia tämän hetken muodista ja trendeistä, joten päätimme auttaa tässä. Kävimme läpi tulevan talven trendit ja kokosimme top listan vaatekappaleista jotka kannattaa lisätä vaatekaappiin.  

2017-18 talven miesten trendit

Miesten muoti on tänä talvena kova juttu! Lue lisää ja tutustu tämän kauden trendeihin. 

1. Saappaat

Ensimmäisenä listalla, miesten saappaat. Nilkkurit paksuilla pohjilla, mokka saappaat tai suuret työkengät (esim. Timberlandit) täytyy löytyä joka miehen kaapista.  

2. Kapeat farkut

Kapeat farkut valtaavat kadut vieläkin tänä kautena. Kapeat farkut ovat talven trendikkäin malli. Ei yhtä tiukan kuin skinny farkut mutta siistimmät kun suorat farkut.  

3. Farkku farkun päällä

5 vuotta sitten farkkutakki ja farkut olivat ehdoton muoti faux pas. Tänä vuonna tämä yhdistelmä on todella trendikäs. Yhdistä tummat farkut farkkupaidan ja suurien saappaiden kanssa. Tämä on täydellinen asu niin vapaa-ajalle kuin illanviettoonkin.  

4. Minimaalinen yläosa

Syksyllä kannattaa sijoittaa pitkähihaisiin t-paitoihin, neuleisiin ja collegeihin. Unohda printtipaidat ja valitse mieluimmin minimaalinen yläosa. Hienoon perusvaatteeseen joka kestää vuosia voi sijoittaa myös hieman enemmän kuin yhden kauden trendivaatteeseen.  

5. Täydellinen päällystakki

Jos olet töissä toimistossa tai muualla jossa tarvitset pukeutua siististi, ajaton päällystakki on ehdoton must-have. Takki joka on klassinen ja siisti sopii täydellisesti toimistovaatteidesi päälle. Valitse perus musta, harmaa tai beige jotta saat takista mahdollisimman paljon käyttöä irti.  

Love, NinaNina van Boxtel
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA