Näin näytät hyvältä 80 luvun muodissa

Anna Øverås | Mainoskäytäntö | 8.9.2022 8.01
80 talls klær

Kun katselet ympärillesi kadulla tai selaat muotilehtiä, näet varmasti yhden selkeän trendin: 80 luvun muoti on palannut taas kuumempana kuin koskaan. Mutta miten saat tästä trendistä käytännöllisen arkeen? Jotta et näyttäisi, että olet menossa teemabileisiin pukeutunena 80- luvun Madonnaksi, on parempi yhdistää yksityiskohtia asuusi, jotta kannat tätä trendiä silti tyylikkäästi. Mikä parasta, omistat varmasti jo monia 80-luvun inspiroimia asuja. Käytä mitä omistat jo ja yhdistä ne retrovaatteiden ja asusteiden kanssa.

80 luvun muoti - 5 tapaa näyttää hyvältä siinä

Minusta tuntuu aina kun yritän pukeutua 80 luvun tyylisesti, näytän kuin minut olisi siiretty suoraan aikakoneella 80 luvulta nykypäivään. Siksi ensin välttelin tätä trendiä. Kuitenkin opin että hillitysti yhdistämällä yksi tai kaksi tältä aikakaudelta inspiroimaa asukappaletta, tyyli on erittäin onnistunut. Tähän blogiin olen koonnut 5 vinkkiä miten saat 80 luvun tyyliä sisällettyä asuusi vaatteila ja asusteilla, kuitenkin siten, että oma tyylisi myös säilyy.

  1. Korkeavyötäröiset housut
  2. Eläinkuosi
  3. Vyölaukut
  4. Ylisuuri takki

  • Korkeavyötäröiset Housut

Korkeavyötäröiset housut eivät koskaan mene pois muodista, ja on myös suuri mahdollisuus, että omistat jo nämä housut, sillä nämä ei mene koskaan pois muodista. Siispä nämä ovat kenties helpoin tapa lähteä kokeilemaan 80-luvun trendiä. Jotta saat erityisen vahvat 80-luvun vibat, suosittelen ostamaan nämä housut leveälahkeisena. Mikä parasta, nämä housut sopivat mihin tahansa kehon muotoon, ja ovat saatavilla monissa eri malleissa kuten leveä-, suora- tai kapealahkeisena. Kun haluan saavuttaa entistä enemmän retro ilmeen puen päälle vintage levi's farkut.

Today: 90% chance of denim.

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

  • Eläinkuosi

Henkilökohtaisesti RAKASTAN eläinkuoseja ja mielestäni se on erittäin mielenkiintoinen trendi, sillä tällä printillä asusi muuttuu hetkessä tylsästä huomionherättävään. Kuitenkin tämän kanssa pitää olla erittäin varovainen, sillä liikaa tätä printtiä asussa usein muuttaa asun ei niin tyylikkääksi. Siispä hyvä vinkki on käyttää eläinkuosia asusteissa! Valitse kiva leopardikuosinen laukku tai vyö. Käärmekuosiset saappaat ovat myös erittäin trendikkäitä juuri nyt. 

80 talls klær
  • Vyölaukut

Vyölaukut olevat täällä pysyäkseen! Siispä on hyvä aika ostaa nyt jos et vielä omista sitä. Tällä saat helposti 80 luvun muoti -tunnelmaa asuusi: erityisesti vyölaukuissa pätee sääntö: mitä rumempi vyölaukku, sitä kasarimpi. Varsinkin kesää ajatellen, vyölaukku on erittäin kätevä festareilla. Yleensä vyölaukku on vyötärön ympärillä, mutta sen voi myös pukea poikittain rintakehän päälle, joka on nyt erittäin trendikästä. Kevääksi minä aion ostaa värikkään yksilön ja pitää sitä mustan nahkatakin päällä! 

        

80 talls klær
  • Ylisuuri Takki

Minusta ylisuuret takit huutaa kaikista eniten 80 luvun muotia! Erityisesti ylisuuri farkkutakki on erittäin kasaria ja se toimii usein keskeisenä vaatekappaleena 80 luvun vaatteissa. Mikä onkaan sopivampaa kuin takki, bleiseri tai viitta kylmelmille päiville. Jos olet rohkea kokeilemaan kasaritrendiä, kokeile tätä olkatoppauksilla. Minusta iso takki, jonka ympärille on kääritty vyö luomaan illuusiota vyötäröstä on täydellinen look! Kun yhdistät kapeiden farkkujen ja nilkkureiden kanssa, trendikäs naisellinen kasari look on valmis!  

 

From the shoot with @detnye ✨ Photo by @idabjorvik

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) on

  • Verrytttelyasut

80 luvun muoti ja 80-luvun vaatteet saivat todella paljon inspiraatiota aerobic -vaatteista. Hikinauhat ja verryttelypukut vallitsevat nyt streetstylessä, ja kolmeraitaverkkarit ovat nyt trendikkäämpiä kuin koskaan Jos et voi kuvitella itseäsi itseäsi päästävarpaisiin verryttelypuvussa, yhdistä adidas verkkatakki farkkujen kanssa, jotka jo omistat. Tämä asu on täysin sallittu kodin ulkopuolella muutenkin kuin vain lenkillä, mutta myös siihen tämä on loistava asu. 

Kuten voit jo päätellä yllä olevasta listasta, 80 luvun muoti sisältää todella paljon eri trendejä. Tässä tyylissä sääntöjä ei paljon ole, ja voit yksinkertaisesti vain yhdistää 80 luvun elementin sinun tyyliisi sopivaksi. Minusta on todella jännittävää astua hieman mukavuusalueen ulkopuolelle. Aion kokeilla voimakkaita värejä, leopardi vyötä, olkahihnoja ja kiiltäviä materiaaleja, mutta yhdistän ne perusvaatteiden kanssa, joita minulla on jo vaatekaapissa! 

Aiotko sinä kokeilla tätä trendiä?

80 talls klær
Love, AnnaAnna Øverås
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA