Tämän kesän bikinimuoti

Sophie Tarif | Mainoskäytäntö | 22.7.2019 13.06
korkeavyötäröiset bikinit

Kesä on täällä pian! Monet ja myös minä olemme alkaneet valmistautumaan kesään ja päivittämään vaatekaappia. Yleensä hankintalistalla kärjessä ovat bikinit, sillä ne kulahtavat todella nopeaa, ja uusissa mieluisissa bikineissä itsetuntoni ainakin minulla kohenee roimasti! Ehkä suomessa ilmat eivät salli monta kertaa pitää bikiniä, mutta ulkomaan rantalomalla bikinit on se asu, jossa elän lähes koko päivän! Bikinit, aurinkolasit ja varvassandaalit ovat ne, jota tarvitset tänä kesänä. Tästä blogista voit lukea valintani neljälle bikinimallille, joita sinun täytyy harkita tämän kesän bikiniostoksissa. 

4x bikinit

  • Korkeavyötäröiset bikinit
  • Kolmiobikinit
  • Retrobikinit
  • Röyhelöbikinit

1. Retrobikinit

Retro tyylillä ei ole ikinä ollut näin kovaa paluuta ja se on näkyvillä lähes joka suunnalla. Erityisesti bikinimuoti on saanut paljon vaikutteita retrotyylistä. Tässä bikinityylissä ei kannata ujostella! Valitse bikinit, jotka ovat rohkealla kuosilla varustetut, tai 60-luvulta tuttu pallokuosi. Lisäksi valtse korkeavyötäröinen alaosa. 

2. Korkeavyötäröiset bikinit

Bikinin alaosat, jotka ovat korkeavyötäröisiä ovat nyt todella suosittuja! Viime kesänä näitä näkyi jo jonkunverran mutta tänä kesänä näiden suosio on huima, ja monesta kaupasta tämä malli on jo loppu! Netistä kuitenkin löydät vielä monia eri vaihtoehtoja, mutta näiden kanssa ei kannate jahkailla, sillä olen varma että pian nämä loppuu monien kauppojen varastoista! Luulen että, nämä ovat suosittuja, siksi koska ne imartelevat lukuisia eri vartalonmuotoja ja lisäksi ovat rento tuulahdus niille ainaisille matalavyötäröisille bikineille, joissa välillä on hieman epämukava olo. 

bikinit

3. Kolmiobikinit

Tämä bikinimalli pysyy vuodesta toisen klassisena ja tänä kesänä myös kolmiobikinit ovat hyvä valinta rannalle. Kolmiobikineissä rusketusrajat pysyvät minimalistisena, joten nämä ovat loistavat bikinit erityisesti jos keskityt auringonottoon. Auringon väistyessä pilveen, voit heittää ihanan kesämekon näiden bikineiden päälle. Näissä bikineissä voit yhdistellä ylä- ja alaosia mielesi mukaan. Valitse esimerkiksi musta alaosa ja tämän kanssa voit yhdistää vaikkapa neonvärisen yläosan. Parasta tässä on se, että voit ostaa vain uuden ylä- tai alaosan kesän trendejen mukaan - säästät täten siis rahaa! 

bikinimuoti

4. Röyhelöbikinit

Röyhelöbikinit ovat todella söpöt ja ne varmasti kiinnittävät huomiota, sillä nämä eivät ovat bikineitä, joita jokainen vastaantulijalla. Röyhelöt tuovat myös voluumia rintakehälle, joten ne sopivat myös erittäin hyvin hoikemmille vartalotyypeille. 

H&M Bikinit

H&M on ainakin minun ykkösvalinta, kun pitää löytää bikinit nopealla aikataululla. Löydät monen eri mallisia bikineitä, jotka sopivat monille eri vartalomuodoille.  Esimerkiksi korkeavyötäröiset bikinit ovat nyt todella trendikkäitä, ja löydät näitä suuren valikoiman H&M:n laajasta bikinivalikoimasta. Alta löydät meidän toimittajimme suosikit tälle kesälle!

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

Aiheeseen liittyvät blogit:

KOMMENTOI BLOGIA