Farkkumuoti- Top 5 trendikästä farkkumallia naisille

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 15.11.2019 9.04
naisten farkut

Voin olla varma, että kaikkien vaatekaapista löytyy ainakin yhdet farkut ja monilla farkut ovat yksi käytetyimmistä vaatekappaleista. Varsinki arjessa, farkut ovat helppo vetäistä jalkaan, sillä ne sopivat yhteen monen erin yläosien kanssa.

Kuitenkin niiden täydellisien farkkujen etsintä tuottaa välillä harmaita hiuksia. Eri malleja on niin monia, joten välillä on vaikea löytää juuri sinun vartalotyyppille sopiva malli farkuista. Monesti myös istuvuus vaihtelee eri merkkien välillä, mikä tekee välillä farkkujen shoppailua netistä haastavaa. Vinkkinä tähän on ostaa naisten farkut merkiltä jotka olet jo todennut hyväksi ja hyvin istuvaksi. Esimerkiksi voin olla lähes varma, että Levi's farkut istuvat minun kroppaani hyvin. Lue tästä blogista eteenpäin ne must-have farkkumallit, jotka sinulla täytyy löytyä vaatekaapistasi ja löydä ne omasi, jotka istuvat täydellisesti. 

Top 5 naisten farkut, jotka sinun täytyy omistaa

  1. Mustat Farkut
  2. Korkeavyötäröiset Farkut
  3. Boyfriend Farkut
  4. Revityt Farkut
  5. Skinny Farkut

Ne Täydelliset Mustat Farkut

Mustat farkut ovat ne klassikkofarkut, jotka löytyvät jokaisen vaatekaapista. Tämän väriset farkut ovat täydelliset arkeen, sillä musta väri sopii kaikkien muiden värien kanssa - voit siis pukea mustien farkkujen kanssa minkä vaan värisen yläosan. Helppoa, eikö? Luulen, että tämän takia nämä farkut ovat niin suosittuja. Yhdistä nämä farkut arjessa vaikkapa paitapuseron ja nilkkureiden kanssa töihin. Nämä farkut sopivat myös juhlaan yhdistämällä hienomman puseron. Löydä tästä ne täydelliset mustat farkut. 

Korkeavyötäröiset farkut

Korkeavyötäröiset Farkut

Korkeavyötäröiset eli high waist farkut ovat nyt suuressa suosiossa, ja näyttää, että ne ovat jäämässä klassikkofarkkumalliksi. Nämä farkut sopii loistavasti erilaisten crop toppejen kanssa, mutta voit yhdistellä eri mallisia yläosia vapaasti. Tämä farkkumalli luo myös kauniin siluetin, ja etenkin jos omaat kurvikkaan vartalomallin, korkeavyötäröiset housut ovat must-have vaatekaapissasi!

Boyfriend Farkut

Jos haluat, että farkkusi eivät ole liian tiukat tai ihonmyötäiset, boyfriend farkut ovat sitten ehdottomasti sinun juttusi! Nämä farkut ovat ehdottomasti loistavat arkeen, ja yläosaa vaihtamalla, saat eri fiilistä asuusi. Koska boyfriend farkut ovat hieman löysemmän malliset, on hyvä valita tiukka yläosa kontrastia luomaan. Arkeen pue nämä housut mustan poolopaidan kanssa. Jos haluat muuntaa nämä farkut juhlaan sopivaksi, lisää tyylikäs bleiseri asuusi. Tennarit ovat täydellinen kenkävalinta boyfriend farkkujen kanssa?

naisten farkut

Revityt Farkut

Luo särmää asuusi revityillä farkuilla! Nämä farkut usein jakavat mielipiteitä - jotkut rakastavat näitä farkkuja ja jotkut vihaavat. Kuitenkaan emme voi kiistää, etteikö revityt farkut ovat muodikkaat. Etenkin kesäiseen ilmaan, revityt farkut sopivat loistavasti nahkatakin pariksi. Nämä farkut ovat täydelliset casuaaliin illanviettoon, ja ovat rennot muotifarkut.

Skinny Farkut

Skinny farkut ovat todella monikäytännölliset farkut, jotka ovat täydelliset farkut pukea saappaiden kanssa. Pillifarkut soveltuvat niin arkeen kuin casuaaliin juhlaan: yläosaa vaihtamalla muutat lookia helposti tilanteeseen sopivaksi. Pue arkeen skinny farkut valkoisen kauluspaidan kanssa, niin helppo asukokonaisuus, joka soveltuu myös töihin on valmis. Jos töiden jälkeen on suuntana vaikkapa treffit, vaihda paitapusero, juhlavampaan puseroon ja laita korkeakorkoiset saappaat jalkaan. Lisää vielä näyttävät korvakorut viimeistelemään asusi. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA