Festariasu - Mitä pukea päälle Festareille?

- Alicja - | Mainoskäytäntö | 24.4.2019 14.59
Festaripukeutuminen - Mitä pukea päälle Festareille?

Festivaalikausi on pian jo suomessakin. Maailmalla vuoden puhutuin festivaali Coachella avasi festivaalikauden jo viimeviikonloppuna, mutta suomessa joudumme odottaa vielä tovin kesäkuuhun asti, jolloin festivaalikausi polkaistaan kunnolla käyntiin. Suomen festareista odotan ehdottomasti eniten Ruisrockia, Weekend Festivaalia, Pori Jazzia ja Qstockia! Myös monia kivoja pienempiä festareita on ympäri Suomea koko kesän! Erityisesti ruoka-aiheiset festarit ovat kokemisen arvoisia! Ongelmana on kuitenkin aina, että mitä ihmettä laittaa päälle, sillä ainakin minä tykkään miettiä tarkkaan festariasuani. On kiva laittaa jotain omasta tyylistä poikkeavaa ja mennä "all out" asussa. Lue tätä blogia eteenpäin löytääksesi vinkit festarivaatteisiin. 

Festariasut 

Boho hippityyli

Tämä on klassinen festarilook, joka on monen suosikkityyli festaripukeutumiseen. Festarivaatteita löydät tässä tyylissä erittäin paljon, sillä se on helppo muokata lisäämällä hippi-tyylisiä asusteita mukaan jo vaatteisiin, jotka jo omistat. Hapsuilla et voi mennä vikaan. Valitse esimerkiksi laukku, korvakorut, takki tai kimono, joka on varustettu hapsuilla. Myös kukkamekko on varma valinta tähän tyyliin. Lisäämällä boho-tyylisen pannan luot sen loppusilauksen tähän tyyliin. Kukkaprintti ja eri ruskean sävyt ovat avainasemassa tässä tyylissä. 

Crop topit 

Crop toppi on se festaripukeutumisen toppivalinta lämpimille ilmoille. Ne ovat ihanan kesäisiä, jotka paljastavat hieman ihoa. Erityisen hyvältä crop toppi näyttää korkeavyötäröisten farkkujen, shortsejen tai hameen kanssa. Lisäämällä nämä tennareiden kanssa, kesäinen mutta tyylikäs festariasu on valmis. Minä ainakin rakastan näitä toppeja festaripukeutumisessani! 

Vyölaukut ovat helppo laukkuvalinta

Mikään ei ole niin inhottavaa kuin kantaa laukkua festareilla. Reppu on monesti se laukkuvalinta festareille, mutta välillä huoli kasvaa, kun reppu roikkuu selässä, että joku varastaisi sieltä lompakon. Siispä olen alkanut suosimaan vyölaukkuja. Ne ovat trendikkäitä, mutta myös erityisen käytännöllisiä. Vyölaukku on kokoajan vyötärölläni, tai tyylikkäästi olan yli pidettynä, joten arvoesineeni ovat kokoajan silmieni edessä ja se helpottaa huoltani, että jotain varastetaan.  

Kesämekot

Festarivaatteissa mekko on usein pääosassa, eikä suotta sillä kesämekot on ihania (ja ne myös näyttävät kivoilta instagram kuvissa). Kelit ovat harvoin Suomessa mekoille suotavia, siispä on hyvä ottaa kesäilmoista irti festareilla ja pukea ihana mekko. Jos et muuten tiedä mitä laittaa päälle, mekko on usein hyvä valinta, sillä silloin ei tarvitse miettiä erikseen ylä- ja alaosaa! Myös mahdollisuukset yhdistää mekko eri asusteiden kanssa ovat rajattomat. 

Tyylikäs Sadetakki pitää sinut kuivana

Suomen kesän tuntien, ikinä ei voi olla varma mitä sieltä taivaalta tulee alas. Siispä, jos uhkaavasti näyttää, että sadetta on tulossa, on hyvä ottaa sadetakki mukaan. Mikään ei ole niin inhottavaa kuin hengata märissä vaatteissa koko päivän. Onneksi kivoja sadetakkeja löydät todella paljon, joten ne ovat myös trendikkäitä ja löydät varmasti sen yksilön, joka sopii asuusi.

Festariasu
Love, - Alicja- Alicja -
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA