Mitä ostaa Isänpäivänlahjaksi?

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 31.10.2019 13.55
Mitä ostaa Isänpäivänlahjaksi?

Isänpäivä lähestyy hurjaa vauhtia, ja on aika varautua jo lahjaan. Yleensä ostan lahjan isälle viime tingassa, ja lauantaina päivää ennen isänpäivää kiertelen paniikissa keskustan kauppoja läpi. Tänä vuonna aion kuitenkin valmistautua jo hyvissä ajoin, jotta välttyisin siltä viime hetken stressiltä.  

Jotenkin tuntuu, että ostan aina saman isänpäivänlahjan: uuden kirjan tai jotain kokkailuun liittyvää. Tänä vuonna kuitenkin ajattelin ostaa jotain erinlaista ja oikeen hemmotella isääni. Tähän blogiin kokosin top 5 lahjaideaa isälle, jotka minulla on harkintalistalla ostaa. Toivottavasti saat inspiraatiota!

Top 5 Isänpäivänlahjaideat

  1. Neule
  2. Kello
  3. Käsineet
  4. Solmio
  5. Pyjamat

isänpäivälahja vinkkejä

Neule

Neule on minusta se turvallinen, mutta erittäin käytännöllinen lahja, sillä ainakaan minun isäni ei ole kovin kiinnostunut uusien vaatteiden ostosta, ja vaatekaappi koostuu lähinnä yli 10 vuotisista vaatteista. Neule on kovassa käytössä etenkin syksyisin ja talvisin ja se sopii arkeen ja juhlaan. Yhdistämällä neuleen kauluspaidan ja farkkujen kanssa rento juhlaan sopiva asu on valmis. Valitse neule, joka on isäsi lempimerkiltä. Esimerkiksi Gant:in ja Hugo Boss:in neuleet ovat nyt todella suosittuja. 

Miesten Kellot

Kello

Monen isän toivelistalla on varmasti se uusi tyylikäs kello. Kello on monesti hieman hintava, mutta on varmasti sen arvoinen. Löydät kuitenkin Fashiolasta taatusti sinun budjettiisi sopivan käyttämällä hintafiltteriä.

Laadukas kello on erittäin monipuolinen asuste ja ne pysyvät taatusti aina tyylikkäänä. Vaihtoehtoja kelloista on myös monia, pitääkö isäsi kenties kultaisesta vai hopeasta? Kelloja ei voi olla ikinä liikaa, ja on hyvä omistaa joka asuun sopiva yksilö. 

Käsineet

Käsineet ovat must have talvelle, joten mikset hemmottelisi isääsi laadukkailla käsineillä. Valitse esimerkiksi laadukkaat nahkakäsineet, jotka varmasti kestävät vuodesta toiseen. Mustat tai ruskeat ovat aina muodissa, jotka sopivat monen takin pariksi. Käsineet monesti hukkuu menossa mukana, joten mikset ostaisi isänpäivänlahjaksi uusia tyylikkäitä käsineitä?

Solmiot

Solmio on myös suosittu lahja isälle, sillä istuvuudesta ei tarvitse huolehtia ja niille on varmasti käyttöä monissa juhlissa. Osta vaikka hauska jouluaiheinen kravaatti isällesi pikkujouluja tai jouluaattoa jo silmallä pitäen. Jos haluat pelata varman päälle, osta klassinen sininen solmio isänpäivälahjaksi - niitä ei voi olla ikinä liikaa. 

Pyjamat

Uusi pyjama on varmasti monen isän mieleen, sillä laadukas pyjama on aina tarpeellinen. Mikään ei ole parempaa kuin pukea lämmin ja mukava pyjama päälle päivän päätteeksi, tai hengata koko sunnuntai yökkäri päällä kotona, rennosti ottaen. Materiaali on avainasemassa pyjamaa valitessa. Pitääkö isäsi enemmän pehmeästä ja lämpimästä flanelista, vaiko viileämmästä puuvillasta? Vai onko kenties satiinipyjamat isäsi juttu?

Jos isälläsi on jo tarpeeksi pyjamia, katso kylpytakkejen valikoima, jotka ovat ihania saunan jälkeen ja varmasti mieluinen lahja isälle. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA