Joululahjat Miehelle, jolla on jo kaikkea

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 3.12.2019 16.48
Joululahjat miehille

Joulu on jo pian täällä, ja se tarjoittaa, että lahjojen hankkiminen olisi pitänyt jo aloittaa viikkoja sitten. Ainakin minulle tulee mieleen heti ensimmäisenä se ainainen kysymys: Mitä ostaa joululahjaksi miehelle? Minusta tuntuu että erityisesti poikaystävälle, isälle ja veljelle lahjojen hankinta tuottaa aina harmaita hiuksia ja tuntuu, että vaikkapa äidille on paljon helpompi keksiä lahjaideoita, kun joululahjaideoita isälle. Välillä tulee ostettua lahjoja miehille viime hetken paniikissa, ja sillon ei tule ostettua lahjoja, jotka ovat oikeasti käytännöllisiä. 

Joululahjat Miehelle, jolla on jo kaikkea

Mietitkö sinä vieläkin, mitä ostaa joululahjaksi miehille? Ei hätää, kokosin tähän blogiin 5 joululahjaideaa, josta voit ottaa vinkkejä mitä ostaa joululahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea, mutta jotka ovat myös käytännöllisiä. Löydä joululahja miehelle nyt ja voit nauttia rauhallisesta joulusta ilman stressiä.

  1. Kello
  2. Vyö
  3. Hajuvesi
  4. Neule
  5. Elämyslahja
joululahja miehelle jolla on jo kaikkea

1. Kello

Laadukas kello on varmasti varma ja toivottu valinta lahjaksi, sillä moni mies käyttää aktiivisesti kelloa. Joten voit olla varma, että tälle asusteelle tulee paljon käyttöä! Jos haluat panostaa tähän lahjaan, voit ostaa laadukkaan luksuskellon, joka varmasti kestää vuosia ja on varmasti mieluinen joululahja miehelle. Ostamalla klassikkomerkin kellon, kuten Hugo Boss tai Tommy Hilfiger -merkkisen kellon, et voi mennä vikaan tässä lahjassa. 

joululahja poikaystävälle

2. Vyö

Vyö on erittäin käytännöllinen ja siksi tämä on varmasti lahja jota mies osaa arvostaa! Voit valita joko klassisen nahkaisen ruskeana tai mustana, joka sopii asuun kuin asuun. Arvostaako lahjan saaja luksusmerkkejä? Gucci vyö tai OFF-WHITE vyö on varmasti monen miehen luksuslahjatoivelistan kärkipäässä, sillä nämä merkit ova todella suosittuja juuri nyt. 

3. Hajuvesi

Hajuvesi on lahja, minkä ostan melkeen joka joulu miehelleni joululahjaksi, sillä tiedän että se on varma valinta jolle tulee käyttöä! Voit ostaa tuoksun, jota mies jo käyttää, mutta jonka pullo alkaa jo lähenee tyhjää tai voit ostaa aivan jotain uutta! Mikä parasta, voit valita myös itseäsi mielyttävän tuoksun. 

4. Neuleet

Kukapa ei haluaisi kietautua lämpimään neuleeseen kylmänä talvipäivänä? Tästä syystä tämä on täydellinen joululahjaidea kenelle tahansa. Neuleita löytyy monessa eri malleissa, joten löydät varmasti mieluisan. Jos haluaa pelata varman päälle, valitse neutraalin värinen! 

5. Elämyslahja

Jos sinusta tuntuu että miehelläsi on kaikki jo, tai jos et halua ostaa tavaroita. Entä jos antaisit elämyslahjan? Jos autot ovat lahjansaajan mieleen, voit ostaa vaikkapa lukususauto koeajon tai lahjakortin karting-ajoon. Onko miehesi jonku jalkapallon tai jääkiekkojoukkueen fani? Voit yllättää hänet ostamalla liput peliin. Viime vuonna ostin poikaystävälle liput hänen lempijalkapallojoukkueen peliin ulkomaille. Voin sanoa että tämä oli paras lahja mitä oisinkaan voinut antaa, ja hän rakasti lahjaa!

Love, JuuliJuuli Lilleberg
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

Aiheeseen liittyvät blogit:

KOMMENTOI BLOGIA