Juhlavaatteita Naisille

Sophie Tarif | Mainoskäytäntö | 8.12.2017 14.42
Juhlavaatteita Naisille

Etsitkö vaatteita juhlakaudelle? Onko juhlamekko ensimmäinen, joka tulee mieleen? Yleensä kyllä. Mutta mekko ei ole ainut joka sopii juhlavaatteeksi. Myös ilman mekkoa voit pukeutua juhlavasti ja naisellisesti. Tyylikäs haalari tai naisellinen puku on myös sopiva valinta. Tai hieno pusero siistien housujen kanssa. Joka tapauksessa, jos kerrankin haluat pukea jotain muuta päälle juhliin kuin mekon, jatka lukemista ja löydä parhaat vaihtoehdot juhlavaatteille.

Juhlavia vaihtoehtoja mekolle

Oletko kyllästynyt loputtomaan glitteriin ja paljettiin juhlakautena? Minä ainakin olen. Juhlavaatteille on paljon muita vaihtoehtoja, kun vain mekkoja. Esimerkiksi tyylikäs haalari tai juhlavat housut on mukavampia ja lämpimimpiä vaihtoehtoja mekolle. Alla on meidän suosikki juhlavaatteet tälle kaudelle. 

Tomboy tyylikäs puvussa

Naisten puvut ovat nyt todella trendikkäitä. Haluatko pukeutua pukuun tällä juhlakaudella? Valitse sitten ylellinen materiaali kuten sametti, brokadi tai materiaali jossa on kimallusta. Yhdistä tähän clutch laukku ja piikkikorkokengät niin olet valmis juhliin. 

Kasarityyliä vekkihameessa

Vekkihameet sopivat täydellisesti juhlapukeutumiseen. Yhdistä tämä lämpimän neuleen kanssa. Viimeistele asu suosikki korkokengilläsi. Kun joulu on ohi, voit vielä käyttää vekkihamettasi yhdistämällä tämä esimerkiksi biker saappaiden kanssa.

Trendikäs haalari jouluksi

Haalari on helppo, mukava ja silti juhlava ja naisellinen vaihtoehto juhlamekolle. Valitse esimerkiksi perus musta haalari ja viimeistele asusi koruilla ja muilla asusteilla. Haalareita on myös muissa materiaaleissa, kuten sametti, joka sopii täydellisesti jouluksi. Tässä ovat meidän suosikkimme. 

Love, SophieSophie Tarif
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA