Kätevät, suuret laukut niille, jotka eivät halua kantaa reppua

Sophie Tarif | Mainoskäytäntö | 16.11.2017 16.00
Kätevät, suuret laukut niille, jotka eivät halua kantaa reppua

Käytkö koulussa? Tai vaatiiko työsi sinut kantamaan tietokonetta mukana joka päivä? Vai oletko kenties sellainen, joka tykkää kantaa koko omaisuutensa mukana muuten vain?  Valitettavasti tyylikkäät laukut ovat yleensä liian pieniä tarpeisiisi, ja on vaikeaa löytää trendikäs, iso kokoinen laukku. Reput ovat käteviä, mutta et tahdo luopua tyylistä kätevyyden takia. Ei huolta, me olemme koonneet sinulle tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Laukkutrendit 2018

Ylisuuret laukut ovat olleet todella trendikkäitä tänä syksynä, ja trendi jatkuu kevääseen. Bucket mallisia laukkuja ja kolmion mallisia hobo laukkuja näkyi paljon catwalkeilla, ja nämä mallit ovat yleensä tarpeeksi suuria, jotta kaikki tarvitsemasi mahtuu. Isot laukut joihin heität kaikki tavarasi ja myöhemmin joudut kovalla vaivalla kaivamaan esimerkiksi avaimet laukun pohjalta voivat olla epäkäytännöllisiä. Etsi laukku jossa on pieniä taskuja sisällä tai tasku keskellä joka jakaa laukun kahteen osaan. Näin voit laittaa toiseen osaan läppärin, ja toiseen jopa ylimääräisen neuleen, jos sinulle tulee kylmä päivän aikana. Ylisuuren laukun kanssa voit jopa ottaa juhlamekon mukaan toimistoon, jotta voit suunnata illanviettoon suoraan töistä. 

Osta laukkuja verkossa

Jos suuri laukku on tavara jota kannat mukana joka päivä, haluat varmasti, että tämä näyttää hyvältä ja sopii esimerkiksi talvitakkisi kanssa. Onneksi laukut ovat sellaisia joita sinun ei tarvitse kokeilla päälle löytääksesi sopivan kokoista, joten tämä on sellainen, jonka voit huoletta tilaa verkosta. Laukun mitat löytyvät usein tuoteselostuksesta, jotta voit tarkistaa, mahtuuko esimerkiksi läppärisi tai muut tarpeelliset tavarat laukkuun. Jos etsit laadukasta laukkua, mutta et välttämättä halua käyttää koko kuukauden budjettia yhteen laukkuun, käy katsomassa Vestiaire Collective:in valikoiman käytettyjä ja vintage designer laukkuja. 

Muista, että 24. marraskuuta on musta perjantai, eli Black Friday. Musta perjantai on suuri tapahtuma Yhdysvalloissa sekä Iso-Britanniassa, ja viime vuosina ilmiö on myös tullut suomeen. Tämä on päivä jolloin monilla verkkokaupoilla on suuret alennukset, eli tämä on täydellinen aika tehdä löytöjä!

Love, SophieSophie Tarif
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA