Kevään must have asusteet

Daniela Backman | Mainoskäytäntö | 19.2.2018 16.45
Kevään must have asusteet

Skandityyli on tunnetusti minimaalinen ja käytännöllisyys on yksi pukeutumisen tärkeimmistä asioista. Vaatteet ovat huolella valittuja sillä vaatekaapissa on tilaa vain ajattomille, monipuolisille vaatekappaleille joista voi yhdistää erilaisia asuja viikon jokaiselle päivälle. Pohjoismaiset naiset ovat mestarikerrostajia kylmien kelien ansiosta ja androgyyni tyyli on tunnettu maailmalla.

Asusta persoonallisesti

Mutta vaikka skandityylin perusajatus onkin hankkia helposti yhdisteltäviä, pitkäkestoisia vaatekappaleita, tämä ei tarkoita että joudut tyytymään tylsän minimaaliseen tyyliin. Asusteet ovat paras tapa lisätä persoonallisuutta asuun ja luoda mielenkiintoisia asukokonaisuuksia. Pienillä yksityiskohdilla teet tyylistäsi yksilöllisen, ja trendikkään.

Kevään must have asusteet

Kultaketjut

Tämä yksinkertainen stailausvinkki saa jokaisen asun näyttämään kalliimmalta ja tyylikkäämmältä. Olemme jo huomanneet trendikkäimmät instagrammaajat ja bloggarit kerrostavan kultaisia koruja neuleiden päälle. Ajattele kermanvärinen poolopaita ja kolme kerrosta kultaisia kaulakoruja. Tai esimerkiksi tummansininen neule ja yksi huomiota herättävä kultainen koru.

 

Baskeri

Mikä on paras asuste yhdistää ruutu bleisereiden, pooloneuleiden ja silkkipaitojen kanssa? Ihanan Pariisilainen baskeri tietenkin. Stereotyyppisen ranskalaisnaisen tyylikkäin asuste ja nyt kevään tyylikkäin päähine. Voit joko valita perus mustan, mutta jos olet uskalias, kokeile värikästä versiota niin kuin kaikkien bloggareiden päissä on näkynyt lähiaikoina. Tai Rihannan tyyliin, ja oma henkilökohtainen suosikki, nahkainen baskeri.

 

Vyötärövyö

Päivitä klassinen villakangastakki nahkaisella vyötärövyöllä. Myös ylisuuri neule saa uuden ilmeen laittamalla vyö vyötärön kohdalle. Varmaan suosituin vyö tällä hetkellä on Guccin Double G vyö, joka näkyy paljon instagramissa tällä hetkellä. Vaikka hinta onkin hieman suolainen, tämä klassinen malli sopii kaiken kanssa!

Kevään must have asusteet

Isot korvakorut

Isot korvakorut ovat helpoin tapa muuttaa arkiasu juhla valmiiksi, mutta tämä trendi ei ole rajoitettu juhlaan. Arkeen sopii söpöt tupsu korvakorut, kun taas juhlaan kannattaa valita enemmän blingiä Célinen ja Isabel Marantin näytösten tyyliin. Tasapainota lookkia luonnollisella meikillä ja kampauksella ja anna korvakorujen säihkyä.

 

Love, DanielaDaniela Backman
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA