Kevään tyylikkäimmät bleiserit

Lene Johannessen | Mainoskäytäntö | 24.1.2018 14.56
Finn din nye blazer på salg

Alennusmyyntien aikana saattaa tuntuu mahdottomalta löytää tiettyjä vaatteita alekorien valtamerestä, joten haluamme auttaa sinua löytämään tämä kevään must have takki: bleiseri. Tässä blogissa käyn läpi omat suosikki bleiserini, niin täysihintaiset kuin myös alennuksessa olevat kappaleet.

Bleisereitä joka makuun

Bleiseri on klassikko joka pitäisi löytyä jokaisen vaatekaapista. Niin arkeen kuin juhlaankin, tämä takki tekee todellisen paluun tänä keväänä. Ja tänä kautena on enemmän valinnanvaraa kuin koskaan! Eri värejä, kuoseja, malleja, bleisereitä on niin monenlaisia, että kaikille löytyy varmasti sopiva. Jos haluat ajattoman version, valitse neutraali väri kuten musta tai harmaa. Jos haluat olla trendikkäämpi, kokeile värikkäitä värejä ja kuoseja. Jatka lukemista niin käyn läpi omat suosikkini. 

Ruutu bleiseri

Valitse suuret tai pienet ruudut, harmaa tai beige. Ajaton bleiseri joka sopii melkein minkä tahansa asun kanssa. Yhdistä neuleen, mustien skinny farkkujen ja nahkaisten nilkkurien kanssa. 

Finn din nye blazer på salg

Kirkkaat värit

Haluatko pukea värejä, jotka erottuvat joukosta? Räväkän värinen bleiseri on piste i:n päällä, ja vie tylsän asun uusiin ulottuvuuksiin. Yhdistä värikäs bleiseri neutraalien värien kanssa, kuten mustat tai siniset leveälahkeiset housut, valkoinen paita ja tennarit. Näin bleiseri on asun kohokohta!

Finn din nye blazer på salg

Sametti bleiseri 

Moni varmaan yhdistää sametin joulu- ja juhlapukeutumiseen, mutta samettia voi käyttää ympäri vuoden. Sametti sopii hyvin yksinkertaisten vaatteiden kanssa, ja varsinkin minimaalisen, mustan juhlamekon ja korkokenkien kanssa. Voit myös yhdistää sametti bleiserin yksinkertaisten housujen ja puseron kanssa.

Love, LeneLene Johannessen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA