Miesten Farkkumuoti 2020

Tim van Boxtel | Mainoskäytäntö | 25.2.2020 11.53
Miesten farkkumuoti 2020

Farkut ovat välttämätön vaatekappale jokaiselle miehelle. Talvella tai kesällä, jos sinulla on päivä jolloin et yhtään tiedä mitä pukea päälle, farkut ovat aina helppo valita. Mukava paita, trendikkäät tennarit ja hyvät farkut miehelle varmistavat aina tyylikkään asun. Lue eteenpäin, mitkä ovat miesten farkkumuotia 2020? Näytämme sinulle parhaat valinnat tässä blogissa.

Tiukat farkut

Miesten Farkkumuoti 2020

1. Mustat skinny farkut

Mustat kapealahkeiset farkut ovat suosikkini, sillä nämä sopivat kaiken kanssa, joten on sinun valintasi kuinka stailaat nämä! Voit käyttää kapealahkeisia, tai pillifarkkuja, esimerkiksi bootsien ja bändipaidan kanssa jos haluat coolin rock henkisen tyylin. Tai kuten alla olevassa kuvassa, mustan poolopaidan ja saappaiden kanssa. Jos haluat pukeutua hieman siistimmin, mustat pillifarkut sopivat myös täydellisesti bleiserin ja chelsea bootsien kanssa.

 

miesten farkku trendit

2. Tumma yläosa tummien farkkujen kanssa

Ylläolevassa kuvassa näet kaksi trendiä yhdessä, sillä tumma denim yksi suurimmista miesten farkkumuoti 2020 -trendeistä. Vaalean sävyiset farkut ovat olleet enemmän suosiossa viimeisinä vuosina, mutta nyt tumma denim on trendikäs. Tumma denim näkyy tänä vuonna muissakin vaatekappaleissa kuin vain housuissa. Esimerkiksi tummat t-paidat, farkkutakit ja tietenkin myös farkut. Haluatko olla todella trendikäs? Yhdistä tumma denim takki tai paita mustien farkkujen kanssa.

 

Farkku trendit 2020

3. Revityt farkut

Miesten revityt farkut ovat se tyyli farkuista, joita en usein pidä päällä, mutta on pakko myöntää, että ne kyllä näyttävät tosi hyvältä silloin kun laitan ne päälle. Revityksen määrän voit itse valita tyylisi mukaan, mutta itse pidän kun farkut ovat vain vähän revityt, sillä silloin ne tuovat asuun pientä rentoutta, mutta niitä on vielä ok pitää toimistossa. Valitsin vaalean sävyn koska tämä sopii hyvin rentoon tyyliini ja ovat siten hyvät farkut miehelle. Yhdistä vaaleansiniset revityt farkut maastokuvion, vihreän ja maanläheisten sävyjen kanssa.

 

Tiukat Farkut

Löysät farkut voivat väistyä, sillä tiukat farkut ovat täällä pysyäkseen ja ovat pääosassa miesten pukeutumisessa. Nämä farkut sopivat lähes minkä asun tahansa, riippuen tietenkin värivalinnasta, mutta erityisesti hieman ylimitoituttu takki - kuten farkkutakki tai T-paita lempimerkkisi logolla sopii erittäin hyvin. Tiukista farkuista on hyvä valita näin kevättä ja kesää ajatellen vaalea väri, kuten vaaleansininen tai jopa valkoinen. Valkoisissa farkuissa kuitenkin pitää olla erittäin varovainen, sillä pienikin lipsahdus voi pilata farkut käyttökelvottomiksi.  

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

Aiheeseen liittyvät blogit:

KOMMENTOI BLOGIA