Kuukauden trendi: Helmikuu 2018

Lena Steffen | Mainoskäytäntö | 21.2.2018 15.20
Kuukauden trendi: Helmikuu 2018

Helmikuu on jo loppuvaiheessa mutta ei ole vielä liian myöhäistä esitellä teille tämän kuukauden trendi. Kevättä odotellessa, esittelen teille tulevan kauden takki trendin: ikiklassikko trenssi takki.   

Tämä on takki, johon kannattaa panostaa. Sillä trenssi on klassinen takki joka pitäisi löytyä jokaisen naisen kaapista. Ajaton ja kestävä, trenssi takki näky monen merkin Kevät/Kesä 2018 mallistoissa. Eli jos sinulla ei tätä vielä ole, nyt on aika ostaa!

Trenssi takki

Varmaan tunnetuin trenssi on Burberryn. Ikuinen ja symbolinen trenssi takki on ollut Burberry tunnetuin ja myydyin kappale jo vuosikymmenien. Trenssi on ajaton takki, joka on nähty muoti-ikonien päällä, Jackie O:sta Rihannaan. Malli on yksinkertainen ja tyylikäs, ja antaa suunnittelijoille mahdollisuuden lisätä tai muuttaa designia oman tyylin mukaan. Varsinkin Kevät/kesä 2018 mallistojen perusteella, suunnittelijoilla riitti mielikuvitusta tämän mallin uudelleen tulkinnassa. Kuten esimerkiksi John Gallianon heijastavat trenssit Masion Margielan näytöksessä, Balenciagan trenssin ja farkkutakin yhdistelmä, ja Sarah Burtonin kukkakoristeltu trenssit Alexander McQueen näytöksessä.  

Näin stailaat tämän trendin

Trenssi on täydellinen välikausi takki. Viimeisten pakkasten loppuessa ja ensimmäisten auringon säteiden mukana alkaa myös trenssi keli. Vuonna 2018 trenssi ei rajoitu pelkästään beigeen perusmalliin, vaan nyt on aika kokeilla jotain erilaista. Nyt löydät myös eri värejä, kuoseja ja materiaaleja. Täksi kevääksi suosittelen että valitset trenssin erikoisessa värissä tai materiaalissa, mutta ei molemmat. Liika on liikaa ja haluat silti että takin väri/materiaali vielä miellyttää vuosien kuluttua. Yhdistä hauskan värinen trenssi yksinkertaisiin vaatteisiin. Esimerkiksi midimekko ja sandaalit kesällä. Tai väljät farkut, valkoinen paita ja tennarit keväällä. Jokatapauksessa, anna trenssin olla asun kohokohta. Tässä klassisessa mutta hauskassa asussa käännät varmasti päitä.

 


Love, LenaLena Steffen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA