Kuukauden Trendi: Lokakuu 2017

Lena Steffen | Mainoskäytäntö | 18.10.2017 14.15
Kuukauden Trendi: Lokakuu 2017

Fashiolassa haluamme esitellä teille uusia trendejä ja antaa vinkkejä, miten soveltaa nämä trendit omaan tyyliisi. Joka kuukausi esittelemme teille uuden ajankohtaisen trendin blogissamme.

Olemme jo havainneet monta uutta muotisuuntausta syys/talvi 2017 kaudelle, jotka haluamme esitellä teille. Lokakuun trendissä on futuristinen suuntaus, joka on saanut innoitusta 60-luvun retrofuturistisestä ihailusta.

Futuristinen, metallinhohtoinen trendi

Futuristista suuntausta on nähty laajalti catwalkilla tänä syksynä erityisesti Saint Laurentin, Paco Rabannen ja Chanellin mallistoissa. Hopea, paljetit, kiiltävät kankaat ja astronautti tyyli valloittivat syksyn catwalkit.

Kuinka soveltaa tämä trendi omaan vaatekaappiisi

Futuristinen trendi on mahdollista soveltaa omaan tyyliisi monella eri tavalla. Futuristinen tyyli on geometrisen selkeä, jonka takia tämä trendi on helppo yhdistää minimaaliseen pukeutumiseen. Voit päivittää klassista tyyliäsi metallinhohtoisilla vaatteilla ja asusteilla, ja luoda raikkaan lopputuloksen. Valitse kaunis hopea mekko ja yhdistä tämä minimaalisten mustien asusteiden ja kenkien kanssa, tai toisinpäin, musta mekko hopeilla asusteilla. Illanviettoon voit viedä tämän trendin seuraavalle tasolle ja kokeilla paljettimekkoa yksinkertaisten kenkien ja laukun kanssa. Kylmillä keleillä voit pukea päälle trendikkään hopeanvärisen toppatakin. Jos tyylisi on pelkistetympi, voit yhdistää hopeita ja metallinvärisiä asusteita kuten laukut ja kengät. Topit ja t-paidat ovat myös helppo tapa omaksua tämä trendi, yhdistettynä farkkujen ja nilkkurien kanssa.

Love, LenaLena Steffen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA