Kuukauden Trendi: Marraskuu 2017

Lena Steffen | Mainoskäytäntö | 6.11.2017 16.46
Kuukauden Trendi: Marraskuu 2017

Fashiolassa haluamme esitellä teille uusia trendejä ja antaa vinkkejä, miten soveltaa nämä trendit omaan tyyliisi. Joka kuukausi esittelemme teille uuden ajankohtaisen trendin blogissamme ja mistä löytää nämä kuumat tuotteet.

Marraskuu on täällä, ensilumet on jo satanut, ja talvi on virallisesti täällä. Annan aina itselleni luvan ostaa uuden takin, kun uusi vuodenaika alkaa, joka helpottaa hieman masennusta joka tulee pimeyden ja kylmyyden mukana. Eli, jos et vielä ole hankkinut uutta talvitakkia, nyt on se aika. Meidän suosikki takki täksi talveksi on pitkä, faux lampaanvilla, tai niin sanottu teddy takki.

Talvitakki trendi

Pitkät ja pehmeät takit, kuten tekoturkit ja teddy takit, ovat todella trendikkäitä tänä talvena. Mikä sen parempi suomen pakkasilla kuin suuri nallekarhu tyylinen takki, ihanissa lämpimissä väreissä kuten ruskea ja punainen. 

Miten stailata Teddy-takki

Henkilökohtaisesti suosin tämän tyylistä takkia ylisuurena ja pitkänä. Pitkä takki on täydellinen, esimerkiksi ulosmenneessä. Jos sinulla on juhlamekko päällä, tarvitset pitkä ja varsinkin lämpimän takin tähän päälle. Tasapainoittamaan ylisuurta takkia, kapeat farkut tai tiukka neule kuten pooloneule sopii täydellisesti. 

Muista, että Musta Perjantai, tai Black Friday, on pian täällä (24. Marraskuuta) jolloin monilla verkkokaupoilla on suuria alennuksia, ja voit tehdä todella hyvä löytöjä!

Love, LenaLena Steffen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA