Kuukauden trendi: Syyskuu 2017

Lena Steffen | Mainoskäytäntö | 6.9.2017 16.36
Kuukauden trendi: Syyskuu 2017

Fashiolassa haluamme esitellä teille uusia trendejä ja antaa vinkkejä miten yhdistää nämä trendit omaan vaatetukseesi. Siksi aijomme joka kuukausi keskittyä yhteen ajankohtaiseen trendiin blogissamme.

Olemme jo havainneet syys-talvi kaudelle trendejä jotka saavat meidät jopa odottamaan syksyn tuloa jotta voimme ottaa nämä käyttöön. Syyskuu on jo alkanut ja lämpötilat laskevat kovaa tahtia, joten nyt on täydellinen aika alkaa miettimään uuden syystakin hankkimista. 

Shearling-takki

Lämmin, mukava ja tyylikäs, tämä on 2017 syksyn must-have takki. Shearling-malli oli jo suosittu viime talvena mutta näkyi myös Guccin ja Maison Margielan syys/talvi 2017-18 catwalkeilla. Onneksi tästä tyylistä löytyy nyt monta vaihtoehtoa kuten lyhyt farkku- tai nahkatakki shearling kauluksella, tai pidempi, parka versio. Tämä chic ja ajaton takki on sellainen johon kannattaa investoida jotta takki kestää vuosia. Laadukas takki aidolla tai faux lampaanvillalla pitää sinut myös lämpimänä läpi suomen talven. 

Kuinka pukea shearling-takki

Tämä takki on todella monipuolinen joten on monta tapaa kuinka voit pukea shearling tyylisen takin. Ehdotamme yhdistämään eri värejä ja materiaaleja. Kokeile esimerkiksi shearling nahkatakin yhdistämistä farkkujen tai housujen ja tunikan kanssa. Jos valitset löysän, maskuliinin mallin, ehdotamme yhdistämään tämän muuten naisellisen asun pariksi, esimerkiksi nahkahameen, nilkkurien tai värikkäiden asusteiden kanssa. 

Love, LenaLena Steffen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA