Kuukauden Trendi: Tammikuu 2018

Lena Steffen | Mainoskäytäntö | 29.1.2018 16.05
Månedens trend: Januar 2018

Täällä Fashiolassa haluamme esitellä teille uusimmat muoti trendit ja antaa neuvoja, miten soveltaa nämä omaan pukeutumiseen. 2018 on vasta alkanut ja olemme jo niin innoissaan tulevan vuoden trendeistä. Vuoden ensimmäinen trendi jonka esittelemme teille on sportswear.

Sportswear trenden

Niin Miu Miun kuin myös Chloén 2018 mallistoissa, sportwear trendin vaikutteita on jo näkynyt paljon. Vaikka untuvatakki huuma alkaa hitaasti hiipua, muotimaailma jatkuu kiehtovasti urheilullisella ilmeellä. Ajattele moderneja ja tyylikkäitä verryttelyhousuja, retrohenkisiä logo huppareita, talvitakkeja laskettelu fiiliksellä, ja tietenkin tennareita. Urheiluvaatteita ja 90-luvun henkinen tyyli.

Näin stailaat tämän trendin

Sportswear trendi täytyy pukea itseluottamuksella ja asenteella. Sinun on mentävä all-in sillä tämä trendi antaa vahvan viestin: “Tiedän mitä haluan enkä pelkää mitään”. Henkilökohtaisesti pidän tästä trendistä todella paljon, etenkin mukavuuden takia. Yhdistä esimerkiksi ylisuuri huppari leggingsien, biker bootsien ja bomber-takin kanssa. Jos olet menossa viettämään päivää kaupungilla, yhdistä “siistit” verryttelyhousut naisellisen puseron ja korkokenkien kanssa. Makee ja arvaamaton asukokonaisuus, mutta silti naisellinen ja alkuperäinen.

  

Love, LenaLena Steffen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA