Naisten Laskettelumuoti

Anna Øverås | Mainoskäytäntö | 27.1.2020 16.04
Naisten Laskettelumuoti 2020

Rinteet ovat jo auki ja monien talven suosikkiaika - laskettelukausi alkanut. Eli nyt on aika tarkistaa lasketteluvaatevarastosi. Aluskerrastot, sukat, talvitakki ja housut ovat tärkeitä, jotta et jäädy rinteessä. Lämpimänä pysyminen on tärkeää, mutta haluat varmaan myös näyttää hyvältä. Millainen muoti on tällä kaudella rinteessä? Jatka lukemista ja löydä tästä blogista uudet suosikki lasketteluvaatteesi!

Tyylikkäänä rinteessä - Laskettelumuoti 2020

Olet sitten rinteessä laskettelemassa tai pururadalla hiihtämässä, tärkeintä pukeutumisessasi on mukavuus, toimivuus ja lämpimänä pysyminen. Näiden lisäksi, moni tykkää myös pukeutua tyylikkäästi. Viime vuosina, supervärikkäitä lasketteluvaatteita on näkynyt paljon rinteissä, varsinkin muotitietoisten päällä. Moni silti suosii klassisia vaihtoehtoja, joita käytät vuosia, joka on ymmärrettävää, jos maksat paljon näistä. 

80-luvun tyylisiä neon lasketteluvaatteita

Kasari tyylisiä, ylisuuria ja kirkkaanvärisiä vaatteita. Tämä tyyli on palannut! Itseasiassa, tämä on fiksu valinta rinteessä, ainakin muut laskettelijat huomaavat sinut, varsinkin kun lasket iltalla. Jos et halua täyttä neon asua, valitse värikäs ylä- tai alaosa. Myös värikkäät hanskat tai pipo on hyvä idea, jos haluat vain hieman väriä asuusi. 

Retro tyyli

Rinteessä, kuin myös kadulla, retro muoti vallitsee. Ylisuuret lasketteluvaatteet ovat nykyään suositumpia kuin tiukat versiot. Ja paljon kätevimpiä koska löysien alle mahtuu enemmän kerroksia, ja pysyt lämpimänä. Paras yhdistelmä on silti ylisuuri takki ja kireät housut. Myös nyt kasarilta tutut laskettelupuvut ovat nyt muodissa, ja trenditietoiset nähdään hieman tiukemmassa laskettelupuvussa rinteissä. Tämä puku sopii myös loistavasti after-skille. 

Klassikot eivät koskaan mene pois muodista

Varsinkin jos tykkäät ostaa laadukkaita merkkivaatteita, klassiset mallit ja perusvärit ovat aina varma valinta. Neutraalit värit, kuten musta, harmaa, ja valkoinen lasketteluvaatteissa tulevat aina olemaan tyylikkäitä. Henkilökohtaisesti en tykkää kokovalkoisista lasketteluvaatteista, ei tämän ulkonäön takia, vaan turvallisuuden. Kokonaan valkoiseen pukeutuminen on erittäin tyylikkään näköistä, mutta et erotu lumesta ja tämä on turvallisuusriski, sillä muut laskettelijat eivät erota sinua helposti varsinkaan pimeällä. Jos haluat silti jotain väriä asuusi, asusteiden kanssa voit tätä lisätä.

After-ski muotia

Kun on kokonainen päivä on vietetty rinteessä, on After-skin aika, joka on ainakin minulle iso syy miksi käyn laskettelemassa; se kruunaa aina koko päivän. Mikä parasta: monissa laskettelukeskuksissa on huikeat After-Ski bileet. Valitse söpö pipo isolla karvatupsulla, lämpimät lumisaappaat ja pörröisen takin, ja voit suunnata bileisiin tyylikkäänä!

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA