Meidän suosikki tyylit vuodelta 2017

Lena Steffen | Mainoskäytäntö | 4.1.2018 15.00
Meidän suosikki tyylit vuodelta 2017

2017 on ohi ja uusi vuosi on alkanut, mutta ennen kuin alamme käymään läpi tulevan vuoden trendejä, haluamme muistella meidän viime vuoden suosikki tyylejä. Sametti, tekoturkis, punainen, röyhelöt, ylisuuret siluetit… on vaikea valita vain 3 suosikkia.

Tässä on omat suosikki trendit viime vuodelta.

3 suosikki tyyliä viime vuodelta

365 päivää, 12 kuukautta täynnä trendejä. Tässä on kolme tyyliä, joihin itse ihastuin ja käytin paljon. Pidän naisellisista ja tyylikkäistä vaatteista, mutta mukavuus on tietenkin aina myös tärkeä ominaisuus.

Aloitan talvilookilla, jonka jälkeen esittelen suosikki kevät asuni ja lopuksi asu joka sopii jokaiseen tilanteeseen tai vuodenaikaan. 

Meidän suosikki tyylit vuodelta 2017

Untuvatakki on talven must-have takki

Untuvatakit tekivät paluun jo viime talven, mutta viime vuonna tämä tyyli teki todellisen paluun. Niin catwalkilla kuin myös high street vaatekaupoissa, untuvatakkeja nähtiin paljon. Harmaa, musta, beige, hopea, tai minkä tahansa värinen, jokaiselle löytyi se oikea. Ylisuuri untuvatakki on täydellinen talvitakki tasapainoittamaan muuten kireää asua. Varsinkin niin kylmässä maassa kuin Suomessa, untuvatakki on paras vaihtoehto pysymään lämpimänä läpi talven. 

Våre 3 favorittrender fra 2017

Kevätfiilis röyhelöissä ja väljissä farkuissa

Väljät farkut, kuten mom-jeans mallit, olivat kovassa suosiossa viime vuonna, varsinkin modernimmat versiot tästä mallista. Korkea vyötäröiset ja hieman väljät mallit ovat muuttuneet ajattomaksi ja klassiseksi malliksi jotka löytyvät varmasti jokaisen vaatekaapista. Toinen iso trendi viime vuodelta oli röyhelö yläosat. Röyhelöt lisäävät naisellisuutta ja eleganssia paitoihin ja neuleisiin. Näiden kahden trendin yhdistelmä luo kauniin asukokonaisuuden mihin tahansa tilanteeseen. Oikeilla kengillä sovellat tämän lookin eri tilanteisiin, esimerkiksi tennarit kaupungille ja korkokengät illanviettoon. 

Våre 3 favorittrender fra 2017

Maksimekko jokaiseen vuodenaikaan

2017 oli pitkien mekkojen vuosi, ja itse olin yksi trendin suurimmista faneista. Käytin maksimekkoja keväällä, kesällä ja syksyllä. Kesällä kukkaprintti oli täydellinen, ja keväällä ja syksyllä käytin enemmän yksivärisiä mekkoja pitkän takin ja nilkkurien kanssa. Jopa jouluksi löysin itselleni täydellisen pitkän juhlamekon

Våre 3 favorittrender fra 2017

Love, LenaLena Steffen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA