Mekkoja jouluksi 2017

Demi van der Spek | Mainoskäytäntö | 11.12.2017 16.41
Det perfekte festantrekket

Kauneimmat juhlavaatteet jotka sinun tarvitsee ostaa nyt 

 Joulu on jo alle kolmen viikon kuluttua, joten nyt on aika päästä joulutunnelmaan. Haluamme inspiroida ja auttaa sinua löytämään juuri oikea mekko juhlakautta varten. Työpaikan pikkujoulut, juhlat kavereiden kanssa tai jouluaatto, kalenteri on täynnä hauskoja tapahtumia tulevina viikkoina joten hemmottele itseäsi uusilla juhlavaatteilla.

Aloita löytämällä se oikea mekko, jonka jälkeen voit hankkia sopivat korut ja asusteet viimeistelemään asusi. Jos mekon löytäminen tai valitseminen tuntuu vaikealta, jatka lukemista. Me autamme sinua valmistautumaan juhlakautta varten!

Miten pukeutua jouluna? Mekkoja juhlakaudelle jotka tarvitset nyt

Mitkä ovat tämän vuoden trendikkäimmät juhlamekot? Mekot joissa on glitteriä tai samettia. Paljetit ovat myös todella suosittuja ja oma suosikkini. Yleisesti, juhlakautena voit vapaasti käyttää niin paljon kimallusta kuin haluat. Sitä enemmän sitä parempi! Parhaimmat värit ovat punainen, hopea, kulta ja jos haluat klassisemman tyylin, musta on aina tyylikäs.  

Glitterimekot

Jos haluat erottua joukosta ja kääntää katseita, glitterimekko on oikea valinta sinulle! 

Joulumekot

Joulumekon tunnistat helposti. Ei liian seksikäs, paljetteja tai pitsiä, ja tätä mekkoa käytät vain pari kertaa vuodessa. Mutta joulumekon valitseminen on hauskaa, koska se on erilainen kuin normaalisti.

Iltapuvut

Jos sinulla on normaalia hienommat joulujuhlat kalenterissa, niin tarvitset iltapuvun. Meiltä löytyy myös suuri valikoima pitkiä iltapukuja. 

Käytettyjä ja vintage designer mekkoja

Jos etsit designer mekkoa reiluun hintaan, käy katsomassa Vestiaire Collective:n käytetyt ja vintage mekot! Alla one meidän suosikit tältä verkkokaupalta.

   

Love, DemiDemi van der Spek
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA