Miesten Hääpukeutuminen

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 4.4.2019 14.55
Miesten Hääpukeutuminen

Kesän tulo tarkoittaa, että myös hääkausi on alkamassa! Häät ovat aina todella hauska tapahtuma, ja toivon aina että kutsuja satelesi mahdollisimman monta. Juhlakausi kuitenkin tarkoittaa sitä, että on aika päivittää vaatekaappia ja ostaa uusi tyylikäs juhlaan sopiva asu. 

Miesten Hääpukeutuminen Juhlavieraana

Vuosien varrella pukeutuminen on muuttunut entistä vapaamaksi ja enään miehiltä ei vaadita juuri sitä smokkia juhlapukuvalinnaksi. Mikä sopii enemmän kuin loistavasti, sillä se antaa mahdollisuudet pukeutua oman tyylin mukaan ja avaa todella paljon mahdollisuuksia trendikkääseen hääpukeutumiseen.

Älä kuitenkaan unohda tuplachekata, mitä kutsussa on mainittu ja pukeutua sen mukaisesti. Jos kuitenkaan kutsussa ei ole mainittu mitään, on hyvä pukeutua siistiin asuun kunioittaen juhlaa. Kun et ole varma kuinka hienosti tai arkisesti tulee pukeutua, kysy hääparilta!  Lue eteenpäin vinkit, joilla pukeudut tyylikkäästi häihin. Tähän blogiin olen koonnut kolme eri asu tyyliä, mitä voit laittaa päälle. Toivottavasti saat näistä inspiraatiota hääpukeutumiseesi!

Klassinen Tyyli

Tämä asuvalinta on varma, ja et voi mennä vikaan tällä! Klassisessa tyylissä valitse tumma puku eli pue päällesi tummat suorat housut, puvuntakki, kauluspaita ja rusetti tai somio. Yleensä pukukoodissa lukee tumma puku tai smokki, jos tätä haetaan juhla-asuna. Tässä asussa kauluspaidan väri on yleensä valkoinen, mutta jos haluat piristää asuasi voit hyvin pukea vaikkapa vaaleanpunaisen tai vaaleansinisen kauluspaidan.  Värillisen kauluspaidan kanssa pue joko vaalea tai musta rusetti tai solmio, mutta valkoisen kauluspaidan kanssa voit heittäytyä villiksi värien ja kuvioiden suhteen! 

Dit bericht bekijken op Instagram

Yes or No? #ZaraGents

Een bericht gedeeld door Zara Gentleman (@zaragents) op

Smart Casual

Smart casual on asteen rennompi smokista. Tässä asussa on hyvä pitää suurinpiirtein samat elementit, mutta esimerkiksi solmion voi jättää kotiin, mikä luo automaattisesti hieman rennompaa vaikutelmaa. Kuitenkin on hyvä pukeutua muuten kauluspaitaan, suoriin housuihin ja pikkutakkiin. Kuitenkin värivalinta näissä on sinun ja voit hyvin heittää rohkean värisen kauluspaidan tai vaikkapa bleiserin päälle. Voit kokeilla vaikkapa beigeä puvuntakkia vaaleansinisen kauluspaidan kanssa. Tässä pukukoodeja sääntöjä ei ole värejen suhteen, siispä on hyvä rohkeasti pukeutua lempiväriisi! Kengät tulee kuitenkin olla siistit, kuten mielestäni joka juhlatilaisuudessa. Jokaisen miehen on hyvä omistaa juuri ne täydelliset mustat nahkakengät, sillä niille tulee varmasti käyttöä myös muissakin tilaisuuksissa. 

Casual asu

Casual asu on nimestäkin päätellen se kaikista rennoin asu juhla-asu. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että voit astella paikalle t-paidassa ja farkuissa, vaan tällöinkin odotetaan siistiä pukeutumista. Tässä tyylissä valitsisin silti suorat housut, mutta yläosan kanssa voi ottaa hieman rennommin! Pikkutakin voit tässä asussa ehdottamasti jättää kotiin jos haluat, mutta kauluspaita on hyvä pukea päälle. Jos häät osuu hieman viileämpään ajankohtaan, voit hyvin pukea tyylikkään neuleen kauluspaidan päälle. Myös solmio on casual asussa vapaaehtoinen. Siistit nahkakengät ovat tässäkin asussa hyvä laittaa jalkaan. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA