Miesten Muoti Trendit kevät / kesä 2020

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 27.2.2020 13.20
Miesten Muoti Trendit kevät ja kesä 2020

Talvi alkaa pian kääntymään kevään puoleen ja on aika kuoriutua paksuista takeista ja vaihtaa keveämpään ja katsastaa mitä on muodissa tänä keväänä ja kesänä 2020. Tämä myös tarkoittaa vaatekaapin uusimista, ja uusien trendien metsästämistä. Miesten muoti monesti on todella tylsää ja yksitoikkoista vuodesta vuoteen. Näillä vinkeillä voit kuitenkin piristää kevät- ja kesävaatekkaappiasi. Lue eteenpäin ja nappaa vinkint trendikkääseen miesten pukeutumiseen 2020.

Miesten Muoti Trendit Kevät Kesä 2020

 1. Skatewear 
 2. Rennot Housut
 3. Ruskea
 4. Rennot kauluspaidat
 5. Kalastajanhattu
Skatewear miesten trendit 2020

Skatewear

Keväänä ja kesänä 2020 on varmasti isoimpana muoti trendinä Skatewear! Brändit, kuten Carhartt ja Dickies ovat saavuttaneet suuren suosion tämän trendin ansiosta. Skatewear -trendissä on avainasemassa logolla varustetut ylisuuret hupparit ja t-paidat. Tämä trendi on saapunut mainstream muotiin skeittareiden suosimista vaatteista. Voit kuitenkin mix & match tämän trendin kanssa esimerkiksi suoria housuja ja bleisereitä, luodakseen sinulle sopivan smart casual -tyylin, jota voit pitää myös töissäkin. 

Rennot housut

Voit heittää hyvästi tiukoille ja epämukaville housuille tänä kesänä, sillä miesten pukeutumisessa 2020 rennommat yksilöt ovat todella in! Tämä ei kuitenkaan tarkoita lökäreitä, vaan huoliteltuja suoria housuja, jotka on mitoitettu hieman väljemmin ja usein myös pituus on hieman nilkan yläpuolelle. Tämän malliset housut sopivat hyvin arkeen, toimistoon, jossa pukukoodi ei ole tiukka, ja myös juhlaan. Yhdistämällä bleiserin ja nauhakengät rentojen housujen kanssa olet valmis rentoon juhlaan.  

Miesten muoti bleiseri 2020

Ruskea, Ruskea, Ruskea 

Tämä väri oli nousussa jo syksyn muodissa, mutta nyt tulevan kevään ja kesän trendeissä ruskea on todella pinnalla. Ehkä siksi, että tämä väri on toivottua vaihtelua ainaiseen mustaan. Suosittelen tänä kautena valitsemaan ruskean kevättakin tai housut. Sävyksi voit valita beigen, joka sopii erityisen hyvin kevääseen, tai hieman punaiseen taittavan ruskean, joka on hieman enemmän huomiota herättävä. Trendi tietoiset valitsevat siis ruskean tänä kevät-kesänä.

Rennot kauluspaidat

Tavalliset istuvat kauluspaidat voivat väistyä, sillä nyt renommat kauluspaidat ovat muodissa miesten pukeutumisessa 2020; ja mikä parasta nämä sopivat täydellisesti kesään, sillä ne tuovat rentoutta asuusi. Valitse paita esimerkiksi pirteällä kesäisellä kuosilla, sillä tämä paita on helppo yhdistää muiden vaatekappaleiden kanssa, jotka jo omistat. Yhdistä se esimerkiksi kesäisten chinojen kanssa, jotka ovat mieluiten ruskeat. Katso alta meidän suositukset. 

Kalastajahattu

Tämä on ehdottomasti se kevät/kesä 2020 miesten muoti trendi, joka jakaa eniten mielipiteitä. Erityisesti monet suositut räppärit suosivat kalastajahattuja, ja street stylessä tämä on erittäin suosittu miesten keskuudessa. Tämän hatun kanssa trendi tietoisimmat yhdistävät OFF-WHITE vyön . Olin erittäin skeptinen tätä trendiä kohtaan, mutta kun nämä rantautuivat syksyllä, olen alkanut lämpenemään näille hiljattain. Olen sitä mieltä, että varsinkin festareille nämä hatut ovat erittäin coolit, mutta käytännölliset jos pitää seistä auringonpaisteessa koko päivän. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

Aiheeseen liittyvät blogit:

KOMMENTOI BLOGIA

 • 22.03.2020

  Jees, tällaisena aikana tarvitaan myös asennetta, joka olisi hyvä näkyä tyylissä.
  Pakko mainostaa paikallista ja tukea omalta osalta selviytymisessä!--> https://rockers.fi/
  Sieltä löytyy mielestäni tyylikkäitä vaihtoehtoja, ihan perusarkeenkin :)
  rokrok