Miesten Muoti Trendit Talvi 2020

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 3.1.2020 10.58
Herrmode 2020: De största trenderna i vinter

Kun syksyn kylmän viiman tunnet ilmassa, tiedät että syksy on melkein ohi ja talvi on täällä. Varsinkin tämän hellekesän jälkeen et ole varmaan takkia tarvinnut montaa kertaa, ja jopa pitkät housut on varmaan jäänyt kaapin pohjalle. Mutta nyt kun aamut kylmenevät, on aika taas kaivaa esille talvitakit, villapaidat ja muut lämpimät vaatteet. Tai jos et omista näitä, on aika ostaa uudet! Varsinkin jos olet mies, ja tykkäät näyttää hyvältä ja seurata trendejä, voin taata että tulevan miesten muoti trendit 2020 eivät jätä kylmäksi sinua tänä talvena!  

Miesten Muoti Talvi 2020

Tärkein elementti miesten muodissa tulevalle syys- ja talvikaudelle on käytännöllisyys. A/W 2019/20 catwalkeilla näkyi paljon työmiesten asuista inspiroituneita takkeja, housuja ja muita vaatteita, maanläheisiä sävyjä ja 90 luvun elementtejä. Tässä blogissa esittelen 5 suosikki trendiä miehille tulevalle kaudelle.

  1. Nahka nahan päällä

  2. Utilitaristiset ulkovaatteet

  3. Shearling

  4. Ruskean sävyt

  5. 90 luvun ruudut

Herrmode 2020

1. Nahka nahan päällä

Nahka on todella suosittu materiaali miesten pukeutumisessa. Kaikilta löytyy varmaan vanha kunnon luotettava nahkatakki kaapista, joka on kovassa käytössä jokaisena vuodenaikana, ja etenkin miesten muodissa tänä talvena. Tällä kaudella rohkeat menevät astetta pidemmälle nahka trendin kanssa. Catwalkilla näkyi paljon Matrix-henkisiä asukokonaisuuksia, pitkiä nahkatakkeja ja koko nahka asuja. Jos hevari tyylinen pitkä nahkatakki ei ole ihan sinun tyyliisi sopiva, nahkasaappaat on hyvä valinta. Rohkeille suosittelen kokeilemaan nahkahousuja.

2. Utilitaristiset ulkovaatteet

Ulkovaatteet ja työmiesten asuista inspiroituneet vaatteet dominoivat A/W 2019/2020 catwalkit miesten pukeutumisen osalta. Vaellus tyyliset saappaat, käytännölliset reput, ylisuuret takit joissa on paljon taskuja, nylon vyöt, kaikki mitä saattaisit tarvita vaellus retkelle tai jopa maailman loppua varten. Asusteilla on helppo omaksua tämä trendi, esimerkiksi vyölaukuilla tai vyöllä, sillä näillä teet asustasi entistä trendikkäämmän. Tai sitten voit mennä all in ja hankkia trendikkään, ylisuuren takin jossa on miljoona taskua. Joka tapauksessa, jokaiselta täytyy löytyä nauhalliset nahka saappaat tai Timberland kengät

 

Herrmode 2020

3. Shearling

Tulevan talven ehdoton must have miesten pukeutumisessa ja muodissa on shearling takki. Shearling takit olivat jo viime vuonna suosittuja, mutta tälle kaudelle malli sopii täydellisesti utilitaariseen trendiin. Shearling takki ei ole pelkästään super trendikäs mutta myös todella lämmin, joka on tietenki todella tärkeä suomen syksyyn ja talveen. Shearling takkeja löytyy monen värisinä, mutta paras valinta on ruskea tai beige, joka osuu naulankantaan seuraavaan trendiin joka esittelen.

 

4. Ruskean sävyt

Ruskea on ehdottomasti tulevan syksyn ja talven IT-väri. Ruskean sävyt sopivat täydellisesti utilitaaristen ulkovaatteiden kanssa, kuten ruskeat shearling-, bleiseri- tai bombertakit. Ruskeat ulkovaatteet ovat myös kivaa vaihtelua perus mustalle jota näkyy liikaa kun ilmat viilenevät. Miesten muoti syksy-talvi 2018-2019 tietoiset pukeutuu siis ruskeaan tänä kautena.

 

5. 90-luvun ruudut

90-luvun inspiraatio näkyi myös paljon catwalkeilla, mutta nyt haluan nimenomaan keskittyä ruutukuvioon, joka oli suuri trendi 90-luvulla. Mieti ylisuuria ruutupaitoja, ruutukuvioisia päällystakkeja ja ruudullisia housuja. Jos olet todella rohkea, voit jopa yhdistää erilaisia ruutukuvioita, sillä tämän trendin kanssa, more is more! Etenkin klassiset punaruutuiset metsuri paidat ovat miesten muodissa talvella 2020. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

Aiheeseen liittyvät blogit:

KOMMENTOI BLOGIA