Miesten Syystakit

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 26.8.2019 16.31
Miesten syystakit

Syksy on pian täällä, ja on aika vaihtaa kesävaatteet lämpimämpiin vaatteisiin. Takit on usein pääosassa syksyn pukeutumisessa, joten uusi syystakki on se paras vaatekappale ostaa, jotta syyslookkisi on muodikas. Syystakki on varmasti myös se käytetyin vaatekappale, jotka tulet käyttämään. Miesten muodissa usein ne samat takit pysyy trendikkäinä, joten voit olla varma, että takki on sijoitus vaatekaapissasi! Tässä blogissa esittelen kolme tämän syksyn trendikästä takkimallia, joitka sinun kannattaa harkita lisätä takkivalikoimaasi, jos et vielä omista näitä takkimalleja.

Top 3 Miesten Syystakkia

  1. Trenssi
  2. Mokkatakki
  3. Tikkitakki 
Trenssi Takki

Trenssi 

Trenssi on se klassinen takki, joka on pikkuhijaa alkanut nousemaan myös miestenkin suosioon. Se on klassikkotakki, jonka päällä näytät varmasti tyylikkäältä. Trenssitakit ovat siis ajaton klassikko takki, ja erityisesti laadukas versio pysyy hyvänä vuodesta toiseen. Yhdistä trenssi suorien housujen kanssa, jotka istuvat hyvin niin tyylikäs maskuliinen look on valmis. Jos haluat tuoda hieman rentoutta asuun, valitse tennarit kenkävalinnaksi tämän takin kanssa. 

Mokkatakki

Mokkatakki

Mokkatakki on aina tyylikäs valinta syksyyn. Se on hieman erinlainen perinteiseen nahkatakkiin verrattuna. Tämä on se takkivalinta juuri sinulle, jos kaipaat jotain hillittyä takkia syystakiksi. Mokkatakki on myös vakiintunut syksyn suosikkitakiksi, joten tämän mallin valikoimasta löydät paljon valinnanvaraa mielesi ja tyylisi mukaan! Ruskea on aina trendikäs värivalinta ja se sopii myös loistavasti syksyyn. Malliksi trenditietoiset valitsevat suositun biker - mallin.

Tikkitakki

Tikkitakista ainakin minulla tulee ekana mieleen Englanti, kolea sää ja hevoset. Tikkitakit ovat kevytuntuvatakkeja, joissa on usein neliön muotoinen painatus. Vaikka nämä takit ovat klassinen malli, ne ovat kuitenkin tänäkin päivänä vielä muodissa. Tästä takkimallista hehkuu klassisuutta ja hienostuneisuutta. Ne sopivat myös säähän kuin säähän, sillä niiden materiaali kestää vettä ja likaa hyvin - täydellinen takki siis ulkoiluun. Tikkitakki on varmasti yksi monipuolisimmista takeista, joka sopii monen asuun. Yhdistä takki esimerkiksi tyylikkäiden slim fit -housujen kanssa.

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

Aiheeseen liittyvät blogit:

KOMMENTOI BLOGIA