Top 5 miesten muodikasta talvitakkia

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 7.11.2019 11.55
Miesten Talvitakit

Me emme halua ajatella sitä, mutta väistämättä se on kohta täällä: talvi. Ilmat viilenee pakkasen puolelle ja ulos ei kiinnostaisi mennä, koska on kylmä. Tuntuu että kaikki on vähemmän kivaa: on pimeetä ja ihmiset ovat vähemmän iloisia - ainakin minä olen alakuloisempi aina talvella. Talvella minun mieltäni lämmittää vain ja ainoastaan yksi asia - se täydellinen talvitakki.

Miesten Talvitakit

Se täydellinen ja lämmin talvitakki on käytetyin vaatekappale Suomen pakkaskeleillä. En usko että on ketään jolla ei ole sitä vaatekaapissa. Kenties tarvit päivitystä, että myös takkisi on trendejen ajantasalla! Tästä blogista löydät miesten talvitakit jotka ovat kuuminta trendiä tänä talvena.

 

Canada Goose Takki

Suomen lähes arktisiin oloihin Canada Goose takki  on täydellinen miesten talvitakiksi, sillä se on todella lämmin. Se on lämpimin takki jonka olen ikinä pukenut päälle, joten tämä pitää takuulla myös sinut lämpimänä koko talven! Canada Goose takki on takuulla sijoitus, mitä pitää harkita, mutta tätä takkia on kehuttu erittäin kestävänä. Tiesitkö että voit selata meiltä monen eri verkkokaupan valikoimaa yhdellä klikkauksella? Tämä helpottaa, että löydät etsimäsi halvimpaan hintaan!  

Miesten talvitakki

Ruskea Villakangastakki

Ruskean sävyt ovat ehdottomasti tämän talven IT-väri miesten talvitakiksi. Sen sävyisiä takkeja on nyt joka puolella, eikä syyttä sillä se tuo vaihtelua tyypilliseen mustaan takkiin. Villakangastakki on taas joka talven trenditakki, joka ei poistu muodista koskaan. Se on myös hieman juhlallisempi kuin monet muut takkimallit, ja soveltuu erittäin hyvin moniin talvikauden juhliin. Trenditietoiset valitsevat siis ruskean villakangastakin tänä talvena.

Parkatakki

Laadukas parkatakki kestää kuin kestää monet talvet ja se on aina tyylikäs, siispä siihen kannattaa sijoittaa. Valitse malli, joka on yksinkertainen - se on joka vuosi muodissa! Topattu parka on myös erittäin lämmin ja tyylikäs miesten talvitakki talveksi. Yhdistä tämä takki mustien farkkujen ja saappaiden kanssa luodaksesi täydellisen asun arkeen.

talvitakki miehet

Kevytuntuvatakki

Kevyt untuvatakki on erittäin käytännöllinen miesten talvitakki, sillä se kestää hyvin vettä sekä lunta ja se on tarpeeksi lämpimä Suomen ilmastoon. Takki on myös erittäin kevyt ja se näyttää minusta tosi mukavalta ja urheilullliselta! Yhdistä se lippiksen ja tennareiden kanssa ja sporttinen asu syystalveen on valmis! Löydä alta valintamme 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

Aiheeseen liittyvät blogit:

KOMMENTOI BLOGIA