Minimalismi - Miesten Muoti Trendi

Rima Baroud | Mainoskäytäntö | 12.11.2018 15.07
Minimalismi - Miesten muoti trendi

Minimalistinen tyyli tulkitaan usein taipumuksena käyttää musta-, valko- ja denim-vaatteita. Tosiasia on se, että käsite "minimaalinen tyyli" voi tarkoittaa jokaiselle hieman eriä, mutta perus kaava mitä tässä tyylissä seurataan, on se että kaikki vaatekappaleet tulisi olla mahdollisimman yksinkertaisia. Tätä sääntöä seuraamalla varmistat että asusi on mahdollisemman siisti ja simppeli.

Minimalistinen Miesten Muoti

Tärkein sääntö tässä tyylissä on valita yksinomaan neutraaleja värejä: musta, valkoinen, nude, ruskea, oliivinvihreä, haalea pinkki tai sininen.  Nämä värit ovat myös skandinaavisen miesten muoti tyylin kulmakiviä. Lisäksi vaatekappaleiden tulee olla mahdollisimman yksinkertaisia ilman mitään suurempia yksityiskohtia, logoja tai kuvioita. Tärkeätä on kuitenkin yhdistää värejä maltilla, jotta saat madollisemman minimalistisen lopputuloksen. Yhdistä esimerkiksi musta nahkatakki, mustien housujen kanssa. Jottei asusi olisi kokonaan synkkä, lisää nude tai valkoinen paita ja ruskeat kengät, niin yksinkertainen, mutta tyylikäs minimalistinen asukokonaisuus on valmis. 

T-paitoja ja paitoja

Tässä tapauksessa vain yksi sääntö pätee: pidä se yksinkertaisena. Panosta klassisiin malleihin, tarkkaan määritettyihin siluetteihin ja neutraaliin väreihin.

Puserot ja villapaidat

Neulepuserot voivat olla erinomainen lisä minimalistiseen asuun. Tässä tyylissä valitse neulepusero, jossa on poolo-kaulus tai pyöreä kaula-aukko.  Jälleen kerran yritä rajoittaa itseäsi yksinkertaisiin malleihin, joissa ei ole suuria tai värikkäitä printtejä tai kuoseja. 

Housut ja farkut

Suorat farkut tai kapeat mustat housut ovat olennaninen vaatekappale saavuttaaksesi minimaalisen ilmeen. Esimerkiksi suorat farkut toimivat aina täydellisesti, kun haluat saavuttaa minimalistisen tyylin miesten muodissa.

Tennarit ja nilkkurit

Valitsemalla mustat tai valkoiset tennarit on helpoin tapa saavuttaa tämä tyyli. Lisäksi ne ovat todella mukavat kengät. Jos etsit klassisempaa jalkinetta, voit valita tennareiden sijaan tyylikkäät Chelsea-saappaat tai nahkaiset nilkkurit, jotka antavat modernin silauksen tyyliisi. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

Aiheeseen liittyvät blogit:

KOMMENTOI BLOGIA