Minkä takia naiset pukeutuvat mustaan?

Demi van der Spek | Mainoskäytäntö | 11.1.2018 15.40
Waarom vrouwen massal zwart dragen?

Times up. Viime sunnuntain Golden Globe -gaalan asut heijastivat Hollywoodin viimeaikaisia seksuaalisen häirinnän skandaaleja. Naiset pukeutuivat mustaan vastalauseena näille skandaaleille.

Viime vuoden puhutuin asia ei ollut pelkästään Trumpin presidenttiys, vaan myös #Metoo -liike. Harvey Weinstein skandaalin jälkeen, Hollywood on avannut keskustelun seksuaalisesta häirinnästä, raiskauksista ja epätasa-arvosta. Nämä aiheet hallitsivat 75:nnen palkintoseremonian puheita kuuluisuilta näyttelijöiltä ja ohjaajilta.

Minkä takia naiset pukeutuvat mustaan?

Erityisesti Oprah Winfreyn puhe Golden Globe -gaalassa oli kaunis ja merkittävä. Tämä on aika, kun naisilla on enemmän valtaa kuin koskaan. He uskaltavat puhua ja ilmaista itsensä. Suurin osa naisista pukeutui mustaan tukeakseen seksuaalisen häirinnän ja hyväksikäytön uhreja, solidaarisesti seisten kaikkien naisten kanssa vallan väärinkäyttöä vastaan. Niin kuin kaikkialla näkee, tämä liike on nimeltään Time’s Up. Tämä liike jatkuu paitsi Golden Globe -tapahtuman lisäksi myös sosiaalisessa mediassa. 

Haluatko sinäkin näyttää solidaarisuutesi Time’s Up kampanjaan pukeutumalla mustaan?  Alla on omat suosikkini! 

Täältä löydät parhaat mustat juhlamekot.

Täältä löydät parhaat mustat talvitakit.

Täältä löydät parhaat mustat neuleet.

Love, DemiDemi van der Spek
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA