Mitä pukea päälle pikkujouluihin?

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 30.10.2019 16.29

Pikkujoulut ovat kohta täällä, ja ainakin minä jo mietin kuumeisesti mitä aion pukea päälle pikkujouluihin, sillä se on yksi juhlakauden lempi tapahtumani. Rakastan panostaa pukeutumiseen, ja näissä juhlissa saa pukeutua niin överisti kuin haluaa. Pikkujouluasu vaihtoehtoja, mitä voit pukea päälle on monia; varma pikkumusta, rohkea haalari, tai jopa hauskan jouluneuleen. 

Pikkujouluasu - Mitä päälle pikkujouluihin?

Jos et ole vielä päättänyt mitä haluat laittaa päälle - ei hätää. Kokosin tähän blogiin muutaman pikkujouluasu vaihtoehdon, mitä voit pukea päälle pikkujouluihin. 

 

Mitä päälle pikkujouluihin

Pikkumusta

Pikkumusta on yksi suosituimmista vaihtoehdoista pukea päälle pikkujouluihin. Eikä syyttä, sillä se näyttää hyvältä monilla eri vartalon muodoilla, sekä on todella käytännöllinen ympäri vuoden. Tälle mekolle tulee varmasti käyttöä, sillä voit pukea sen myös moniin muihin juhliin. Yhdistä se vaikkapa värikkäiden korkokenkien ja pikkulaukun kanssa tuodaksesi pirteyttä asuusi. Pikkumusta on varma valinta jolla et voi mennä vikaan.

pikkumusta

Haalarit

Jos mekot eivät ole sinun juttusi, voit laittaa päälle pikkujouluihin juhlavan haalarin.  Haalarit ovat ainakin minun uusi suosikki vaatekappale juhlaan sillä ne ovat todella mukavat päällä ja mikä parasta - tanssilattian valtaaminen onnistuu haalari päällä loistavasti. Yhdistä haalari korkokenkien ja näyttävän clutch- laukun kanssa niin olet bilevalmis!

Paljettitoppi

Paljettimekko on tyypillinen juhlakauden valinta, etenkin pikkujouluna, mutta ilman mekkoakin voit myös pukeutua paljettiin. Entä jos tänä vuonna pukisit päällesi vaihtoehtoisesti paljetti topin? Mielestäni pikkujoulu kaipaa aina hieman blingiä ja kimalletta. Paljetti toppi on muutenkin loistava valinta pikkujouluasuksi, sillä sen voit huoletta yhdistää mustien farkkujen ja bleiserin kanssa ja näyttää juhlavalta vaivattomasti. 

hauska jouluneule

Hauska Jouluneule

Jos pukeutuminen hienosti ei ole sinun juttusi tai haluat juhlia rennossa asussa, voit hauskuuttaa muita pukemalla päällesi hauskan jouluaiheisen villapaidan eli “ugly christmas sweater”. Hauska jouluneule on hitti tänäkin vuonna, ja sääntönä on, että mitä rumempi, sitä parempi. Pidä vaikkapa pikkujoulubileet, jossa pukukoodina on ruma joulupaita. Suomessakin nämä ovat noussut suosioon, ja monet verkkokaupat tarjoavat entistä hulvattomimpia vaihtoehtoja. Ole kuitenkin nopea, sillä suosituimmat versiot myytiin loppuun jo paljon ennen joulua. 

 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

Aiheeseen liittyvät blogit:

KOMMENTOI BLOGIA