Miten yhdistää Dr. Martens Kengät? Katso 3 eri tapaa

Annabel van Eijk | Mainoskäytäntö | 10.1.2020 9.46
Miten yhdistää Dr. Martens Kengät? Katso 3 eri tapaa-396

Kun mietimme kenkiä, jotka säilyvät joka kausi trenditietoisten vaatekaapissa, Dr. Martens kengät ovat ehdottomasti korkealla tällä listalla. Ne ovat tämän hetken hittikengät, ja trenditietoiset bongataan jatkuvasti nämä kengät jalasta. Dr Martens kengät ovat monen luottokengät, sillä ne ovat todella monikäyttöiset. Ne tuovat särmää asuusi ja ehkäpä siksi monet rakastavat tätä kenkäparia. Enään sinun ei tarvitse olla punkkari 70-luvulta tai grunge tyylin edustaja, jotta nämä kengät sopivat tyyliisi.

Välillä kuitenkin näiden Dr. Martens saappaiden yhdistäminen erilaisten asukokonaisuuksien kanssa voi olla haastavaa, ja monilla herää kysymys, että miten yhdistää Dr. Martens kengät, jotta ne istuvat tyyliisi. Lue eteenpäin tästä blogista, miten voit yhdistää nämä saappaat ja miten saat luotua kolme täysin erilaista asukokonaisuutta yhdistä saappaista.

Miten yhdistää Dr Martens kengät? 

1. Farkut + Nahkatakki + bändipaita

Tämä on ehkä se tapa, mikä monilla tulee ensimmäisenä yhdistää Dr. Martens saappaat, mutta tämä on ehdottomasti se varma valinta, joka vain yksinkertaisesti toimii. Skinny Farkut näyttävät aina hyvältä yhdistettynä näiden saappaiden kanssa. Ne sopivat niin matalavartisten, kuin korkeavartisten saappaiden kanssa. Farkkujen kanssa yhdistä bändipaita ja heitä vielä nahkatakki päälle, niin asennetta omaava asukokonaisuus on valmis. Tämä look on täydellinen vaikkapa festareille tai konserttiin ja asukokonaisuus päällä näytät taatusti trendikkäältä.

2. Mekko

Tyttömäinen tai naisellinen mekko tasapainottaa raskaita Dr. Martens saappaita, joka täten tasapainottaa koko asukokonaisuutta. Tätä yhdistelmää on nähty monen trenditietoisten päällä, etenkin jos olit Flow -festareilla,  et ole voinut olla huomaamatta mekon ja Dr. Martens kenkien yhdistelmää. Eikä ihmekkään - sillä tämä look näyttää hyvältä lähes jokaisella ja se sopii myös moneen eri menoon. Yhdistämällä nahkatakin tai farkkutakin, asu sopii myös viileempiin ilmoihin.

3. Suorat housut + Bleiseri + Neule

 

Rakastan suorien housujen ja räväkämpien bootsejen yhdistelmää, joten tämä asukokonaisuus on ehdottomasti suosikkini. Tämä yhdistelmä ei ole niin suosittu monen trenditietoisen päällä, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Suorista housuista voit valita monen eri malliset, mutta suosikkini ovat mustat leveälahkeiset suorat housut. Yhdistämällä bleiserin ja suorat housut Dr. Martens saappaiden kanssa on trendikäs smart casual asu töihin ja vapaa-ajalle valmis. Kylmemmällä ilmalla, pue bleiserin alle neule, joka kivasti pehmentää asua ja pitää sinut lämpimänä. 

 

Osta Dr. Martens kengät netistä

Dr. Martens kenkiä löydät monissa eri väreissä ja malleissa, ja löydät ne kaikki Fashiolasta monista eri verkkokaupoista. Kokosimme tähän meidän suosikkimme tämän merkin kengistä, mutta jos kaipaat jotain muuta, löydät kaikki Dr Martens kengät tältä sivulta. Voit olla myös erittäin onnekas ja löytää Dr Martens kengät alennuksessa juuri sinun koossasi.

 

Miten yhdistää Dr. Martens Kengät? Katso 3 eri tapaa-396

Shoppaile saman tyyppisiä saappaita kuin Dr. Martens 

Dr. Martens saappaat ovat ehdottomasti sijoitus, jotka kestävät käytössä vuosia. Löydät kuitenkin monia muita saappaita, joilla saavutat saman lookin huokeampaan hintaan. Voit myös valita hieman erillaiset saappaat jos Dr. Martens kengät eivät ole aivan sinun tyyliäsi, mutta haluat kokeilla asukokonaisuuksia.  Valitse esimerkiksi hieman sirommat Chelsea saappaat, lace-up saappaat, tai vaikkapa mustat saappaat korolla - vaihtoehtoja on monia! 

 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA