Miten yhdistää sadetakki syksyllä

Lena Steffen | Mainoskäytäntö | 3.9.2018 16.14
Miten yhdistää sadetakki syksyllä

Syksyllä keli on todella arvaamaton, joka tekee aamulla asun valitsemisen vaikeaksi. Aamulla on todella kylmä, päivällä lämpötila nousee, ja yhtäkkiä saattaa sataa kaatamalla. Eli miten kannattaa pukeutua tällaisessa tilanteessa? Takki on asun tärkein elementti syksyllä, ja sen tarvii suojata sateelta ja tuulelta, mutta ei voi olla liian paksu että päivällä hikoilee kuin vanha turska. Ja tietenkin haluat näyttää myös hyvältä. 

Ratkaisu tähän on tietenkin sadetakki, mutta tällä kertaa en puhu sellaisesta perus Haltin urheilullisesta sadetakista joka pilaa asukokonaisuutesi. Nykyään löytyy myös paljon trendikkäitä sadetakkeja, jotka ovat veden- ja tuulenpitäviä. Trenssi takkeja joissa on vahakerros, Rains-tyylisiä retro sadetakkeja ja trendikkäitä streetwear tyylisiä bomber takkeja, valinnanvaraa riittää. Jatka lukemista jos haluat meidän ehdotukset miten luoda trendikäs asukokonaisuus sadetakin kanssa.

Sadepäivien tyyli

Kuten jo mainitsimme, sadetakki on paras vaihtoehto syksyllä ja sateisina päivinä, mutta tyyli näkökulmasta, vähän riskialtis. Sadetakin ei silti tarvitse pilata tyyliäsi: saatavilla on paljon naisellisia, värikkäitä ja trendikkäitä sadetakkeja joista valita. Valitse sellainen takki, joka sopii juuri sinun vaatekaappisi kanssa, housujen ja mekkojen kanssa.

Sadetakki housujen kanssa

Värikäs sadetakki piristää helposti sadepäivän. Itse valitsin pastellin vaaleanpunaisen takin tuomaan kontrastia synkkään syksyyn, jonka yhdistin hauskojen printti housujen kanssa lisäämään asennetta asukokonaisuuteen. Vaikka valitsemani nilkkurit ovat valkoiset, hyvin suojatut nahkasaappaat hylkivät vettä ja on helppo pyyhkäistä jos ne likaantuu päivän aikana. Tähän asukokonaisuuteen et tarvitse muuta kuin yksinkertaisen t-paidan tai neuleen ja koruja viimeistelemään asun.

 

 

Sadetakki mekon kanssa

Nykyään sadetakkeja on paljon eri mallisia ja värisiä kuin vaan ne vanhat urheilulliset sadetakit jotka kehtaat laittaa päälle vain kaatosateessa ja kun on pakko. Trenssi mallinen sadetakki on täydellinen valinta jos haluat pukea mekon päälle, mutta sadetta on luvassa. Kirkkaat värit piristävät synkkää syyspäivää, ja hauskalla, silmäänpistävällä laukulla lisäät oman tyylisi asukokonaisuuteen. Nahkaiset platform tennarit sopivat hyvin sadepäivälle jotta voit kävellä läpi lätäköiden pelkäämättä että jalat kastuvat.

 

Tässä on vielä muutama sadetakki lisää jotka toivottavasti piristävät sadepäiväsi!

Toivottavasti tämä blogi inspiroi sinua sadetakkien valinnassa. Me olemme ainakin nyt innoissaan syksystä ja sadekelistä kun on näin paljon hauskoja vaihtoehtoja!

Love, LenaLena Steffen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA