Mukavimmat Neuleet Syksyksi

Daniela Backman | Mainoskäytäntö | 11.9.2017 16.46
Mukavimmat Neuleet Syksyksi

Neuleet ovat ehdottomasti yksi naisten monipuolisimpia vaatteita. Mukavuus ja tyyli ovat usein pukeutumisen tärkeimmät asiat, ja neuleet osoittavat että nämä kaksi omaisuutta mahtuvat yhteen vaatteeseen. Niin talvella kuin kesälläkin, neule on välttämätön osa minimaalista mutta eleganttia pukeutumista.  

4 neuletta jotka lisätä syyspukeutumiseesi 

Kun kelit viilenee, kannattaa ehdottomasti panostaa/investoida uusiin neuleisiin jotta pysyt tyylikkäästi lämpimänä tänä syksynä. Alla esittelemme sinulle 4 tyyliä, jotka yhdistät helposti farkkujen tai housujen kanssa. 

Rennot Neuleet

Rennot, ylisuuret neuleet ovat täydellisiä päivinä kuin haluat pukeutua mukavasti. Suosittelemme yhdistämään tämän tyylin perus mustien farkkujen tai siistien housujen kanssa, riippuen tilanteesta. Kun lämpötilat putoavat nollan väärälle puolelle, valitse paksumpi versio pysyääksesi lämpimänä. Lainaa esimerkiksi poikaystäväsi neuletta tai valitse yksi näistä esimerkeistä. 

Neuletakit

Klassinen neuletakki löytyy varmasti jokaisen vaatekaapista. Tämä malli tuo asuun linjaa ja on kerrospukeutumisen salaisuus. Pitkä neuletakki on täydellinen lisäkerros rentoon arkiasuun t-paidan ja farkkujen kanssa, ja lyhyempi malli lämmittää toimistoasuasi yhdessä paitapuseron ja housujen kanssa. 

Pooloneuleet

Pooloneuleet ovat tänä syksynä taas muodissa, ja onneksi näin, sillä ne ovat ihanan lämpimiä. Tästäkin mallista on paljon vaihtoehtoja. Perinteinen vartalonmyötäinen malli sopii täydellisesti toimistoon, yhdistettynä esimerkiksi jakun ja nilkkurien kanssa. Jos haet rennompaa tyyliä, kokeile väljämpää mallia jossa kaulus laskeutuu kauniisti. 

Raidalliset Neuleet

Jos etsit jotain räväkämpää, raidallinen neule on sinulle oikea valinta. Raitoja on monenlaisia joista valita, ohuita tai paksuja, vaakasuoria tai pystysuoria, tai jopa asymmetrisiä tai zig zag mallisia. Yhdistä raidallinen neule minimaalisen alaosan kanssa luodaksesi rento joka päivä asu, tai nahkahameen kanssa iltamenoihin.

Love, DanielaDaniela Backman
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA