Muotivärit 2020 - Top 5 väriä, joita tulet näkemään joka puolella

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 22.1.2020 10.29
Muotivärit 2020

2019 vuosi on taputeltu, ja on aika siirtyä uudelle vuosikymmenelle. Uusi vuosi tarkottaa myös uusia tuulia muodin saralla. Meitä monia kiinnostaa, mitkä ovat ne kuumimmat muotitrendit ja mitä väriä tulemme näkemään myös tänä vuonna kaupoissa ja katukuvassa. Pantone valitsee joka vuosi myös hittivärin, jota povataan suurimmaksi väritrendiksi samaisena vuonna. Tänä vuonna Pantone on yllättävästi valinnut meille suomalaisille hyvin tutun värin vuoden 2020 muotiväriksi. Lisäksi näemme vanhoja tuttuja värejä, kuin myös uusia tuulahduksia tämän vuoden naisten muotivaatteissa.

Lue tästä blogista eteenpäin, mitkä ovat ne muotivärit 2020, mihin sinun täytyy pukeutua tänä vuonna ja valitse suosikkivärisi näistä. Löytyykö sinulta jo tämän värisiä vaatteita vaatekaapistasi?

Muotivärit 2020

Valkoinen

Valkoinen on aina tyylikäs ja varma valinta, mutta se on myös vuoden 2020 muotiväri, jota tulet näkemään paljon. Tätä väriä tulemme näkemään erityisesti kesällä, sillä se on täydellinen kesäväri: chic, ja myös pitää sinut viileänä. Valitse trendikkäät valkoiset liehuvat housut, jotka sopivat moneen eri tilaisuuteen. Valkoinen mekko on myös hyvä valinta kesää lähestyesssä. Tämä väri on myös helppo yhdistää monen eri värien kanssa. 

Klassinen Sininen

Klassinen Sininen on Pantonen valitsema muotiväri 2020. Monet ovat yllättäynyt tästä valinnasta, sillä olemme tottuneet näkemään hieman villimpiä värejä, kuten korallia ja violettia. Klassinen sininen varmasti on monelle suomalaiselle mieluinen väri, sillä onhan se tyypillinen itsenäisyyspäivän ja suomalaisuuden väri.  Lisäksi tämä väri sopii monille ja on hyvä väri lähteä varovasti kokeilemaan tämän kauden trendejä, sillä se sopii niin arkeen kuin juhlaan. Tämä väri tuo ehdottomasti vaihtelua ainaiseen mustaan ja ruskeaan. Valitse sininen pusero töihin mustien housujen ja bleiserin kanssa. Juhlaan pue sininen mekko. 

Tulenpunainen 

Tulenpunainen on todella intensiivinen punainen, josta löydät hieman oranssia vivahteita. Tämä väri on loistava siitä, että se toimii joikaisena eri vuodenaikana. Tulenpunainen symbolisoi itsevarmuutta ja päättävyyttä - oikea power väri siis juuri sinulle, jos kaipaat hieman lisää itsevarmuutta. Tärkeään tapaamiseen pue punainen pusero bleiserin kanssa olet valmis mihin vaan. Seksikäs syvän punainen on aina varma valinta juhlaan, joten valitse tulenpunainen mekko, joka varmasti herättää huomiota ja kehuja. 

naisten muoti vaatteet

Mintunvihreä

Ainakin minä olen kovasti odottanut tätä ihanan vihreätä väriä palaavan naisten muotiväriksi. Raikas vihreä tuo piristystä synkkään syksyyn ja talveen. Pue esimerkiksi vihreä neule klassisten sinisten farkkujen kanssa. Mintunvihreä näyttää hyvältä monien eri värien kanssa, mutta yhdistämällä sen mustan tai valkoisen kanssa, asusi on hillitty, mutta chic. 

Muotivärit 2020 - Top 5 väriä, joita tulet näkemään joka puolella

Kurkuman Keltainen

Unohda kirkkaan keltainen, sillä vuoden 2020 muotiväri on hieman neutraalimpi versio keltaisesta. Kurkuma on monelle tuttu mauste, mutta tänä vuonna tätä ihanaa keltaista väriä tulemme näkemään muodissa. Tämä väri on lämmin sävy, joka näyttää erityisen hyvältä hieman ruskettuneella iholla - täydellinen väri siis kevääksi ja kesäksi! Kurkuman keltainen sopii loistavasti muiden neutraalejen värien kanssa; yhdistä esimerkiksi tämän värinen toppi valkoisten housujen kanssa ja asussasi on kaksi tämän hetken suurinta muotiväriä. 

Löysitkö sinä näiden värejen joukosta suosikkisi sinun muotiväriksi 2020 vuonna? Löydä se suosikki vaatekappaleesi tälle vuodelle trendikkäässä värissä ja yhdistä se vaatekappaleiden kanssa, joita löydät jo vaatekaapistasi. 

Love, JuuliJuuli Lilleberg
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA