Näin käytät vaaleanpunaista hääpukeutumisessa

Lene Johannessen | Mainoskäytäntö | 1.3.2018 15.57
Slik bruker du rosa i bryllup

Hääkausi on pian taas täällä! Saatoit jo saada kutsun tai pari, ja varmaan jo mietit ostavasi juhlamekkoa häihin. Tänä vuonna olen päättänyt että haluan vaaleanpunaiseen juhlamekon tulevia häitä varten. Pastellivärit ovat suuri trendi 2018 keväänä ja kesänä, mutta olen päättänyt keskittyä vaaleanpunaiseen. Vaaleanpunainen on naisellinen ja trendikäs väri, ja varsinkin täydellinen valinta kevät ja kesä hääpukeutumisessa.

Miten yhdistää vaaleanpunainen

Pastelliroosa, millenial pink tai vaaleanpunainen, tänä vuonna kaikki sävyt vaaleanpunaista ovat tervetulleita! Pastelli vaaleanpunainen on supertrendikäs tällä kaudella, ja onneksi tämä on väri joka on helppo yhdistää muiden värien kanssa. Pastelli vaaleanpunainen sopii erinomaisestgi valkoisen, hopean, kullan ja sinisen kanssa.

Vaaleanpunainen juhlamekko häihin

Jätitkö mekon ostamisen viime tinkaan, ja nyt sinulla ei ole aavistustakaan mitä laittaa päälle? Valitse yksinkertainen, vaaleanpunainen juhlamekko, ja viimeistele asu kauniilla asusteilla. Hopeat tai kultaiset korut, molemman sopivat vaaleanpunaisen kanssa, ja pieni laukku johon voit laittaa huulipunan ja puhelimen. Jos ulkona on vielä kylmä häiden aikana, tyylikäs päällystakki tai tekoturkis sopii hyvin juhlamekon päälle. Tässä on omat suosikkini

Vaaleanpunainen maksimekko

Kun kyse on mekosta, helman pituuksia on monta, mutta omasta mielestäni maksimekko sopii parhaiten häihin. Voit valita yksinkertaisen maksimekon ja suuret asusteet, tai röyhelömekon ja yksinkertaiset asusteet. Et tahdo kuitenkaan olla liian räväkästi pukeutunut ja varastaa parrasvaloja morsiamelta.

Vaaleanpunainen haalari

Röyhelöt ovat todella trendikkäitä tänä vuonna, ja nämä näyttävät todella kauniilta haalarissa. Varsinkin jos häissä ei ole liian tiukka pukeutumiskoodi, haalari on täydellinen valinta jos et jaksa aina pukea mekkoa. Röyhelöt ovat todella monipuolisia ja tekevät asusta mielenkiintoisen ja naisellisen. Yhdistä haalari mustien tai hopeiden korkokenkien ja yksinkertaisen clutch laukun kanssa.

Love, LeneLene Johannessen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA