Näin yhdistät vekkihameen

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 10.3.2020 10.23
Vekkihame

Vekkihame eli pliseerattu hame on yksi suosikki vaatteistani kesäisin, ja tämä on tullut takaisin, sillä 80 luvun muodissa tämä oli SE hame. Ensinnäkin, sen pidempi mitta on täydellinen meille ketkä ei rusketu jaloista ja jalat paistaa valkoisena läpi kesän. Jos onnistun jotain väriä saamaan jalkoihin, tämä tulee punaisena ja haihtuu seuraavaan päivään mennessä. Eli kauniista, päivittyneistä jaloista voin vain haaveilla. Nämä hameet asutuvat siis pelastukseen! Vekkihame on sellainen, joka täytyisi jokaisen naisen vaatekaapista löytyä, sillä se on erittäin monikäyttöinen. Midi mitta tekee tästä mallista vielä trendikkäämmän, ja täydellisen esimerkiksi toimistopukeutumiseen kesällä. Näin kunnioitat pukukoodia joutumatta hikoilemaan kesän helteellä. Tämä malli käy myös hyvin vapaa-ajalle ja juhlaan. Mutta miten yhdistät midi vekkihameen?

Miten yhdistää Vekkihame?

Midi mittainen vekkihame on todella monipuolinen. Vapaa-ajalle voit yhdistää tämän tennareiden ja graafisen t-paidan kanssa. Oletko menossa juhliin? Vaihda tennarit korkkareihin ja yhdistä näyttävä kaulakoru lisäämään glamouria. Midihame on myös hauska vaihtoehto lomalle, kelillä kuin kelillä. Tähän tarkoitukseen laittaisin sandaalit jalkaan ja valitsisin kirkkaamman värisen hameen. Mahdollisuuksia on rajattomasti!

Vekkihame tennareiden kanssa

Midihame tennareiden kanssa on tällä hetkellä todella trendikäs yhdistelmä. Yhdistä designer hame streetwear kenkien kanssa luodaksesi trendikkään asukokonaisuuden. Moni bloggaaja on spotattu esimerkiksi Gucci-hameessa yhdistettynä Converse tennareiden kanssa.

Vekkihame korkkareiden kanssa

Tarvitsetko juhlavamman asun? Kokeile yhdistää pliseerattu hame korkokenkien kanssa. Yhdistämällä rennon bomber takin tähän asuun, saat todella modernin asukokonaisuuden.

Rentoudu lomalla vekkihameessa

Tämä hame tyyli on myös käytännöllinen lomalla. Mekon ohut kangas vie vähän tilaa matkalaukussa ja sopii täydellisesti illalliselle rannalla ja mikä parasta, se on kevyt ja viileä! Yhdistä sandaalien ja crop-topin kanssa ja valitse kuviollinen hame luodaksesi trendikäs lomalook.

Rajattomasti vaihtoehtoja

Jos kuitenkaan vekkihameet eivät ole sinun juttusi - ei hätää! Meiltä löydät monia muita eri hameita kuten vaikkapa printtihameita, joita voit yhdistää samalla tavalla kuin yllä mainituilla tavoilla. 

Nyt kun tiedät miten yhdistää midi vekkihameen, voit selata läpi meidän valikoiman. Alla on meidän suosikit!

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA