Naisten Midihameet

Rima Baroud | Mainoskäytäntö | 4.8.2017 14.37
Naisten Midihameet

Midihameet joka tilanteeseen

Olitpa sitten työskennellyt toimistossa jo vuosia, tai olet juuri valmistunut yliopistosta ja siirtymässä työelämään, toimisto-look ei välttämättä ole se muodikkain. Jos toimistollasi ei ole univormua tai sääntöjä liian tarkkaan kirjattu, sinun ei onneksi tarvitse täysin luopua omasta tyylistäsi. 

Jos olet vasta aloittamassa työelämän koulun päädyttyä, voi tuntua että mikään vaatekaapissasi ei ole sopiva vaikka pukukoodi olisikin business casual. Jos et tahdo tyytyä perus työasuun kuten mustat puvunhousut ja valkoinen paita, älä huoli, meillä on ratkaisu! 

Rennot Midihameet

Jokaisella naisella tarvitsee olla ainakin yksi rento midihame vaatekaapissa jos tahdot luoda helpon, tyylikkään ja monipuolisen asun. Illanistujaiset  suunnitelmissa? Pitsi midihame on täydellinen jos tahdot hieman elegantimman asun mutta vaivattomasti. Töihin? Kokeile yksinkertaista harmaata midihametta joka saa varmasti työkavereisi kysymään sinulta mistä sen ostit. Etsitkö jotain rentoa mutta siistiä? Pliseerattu midihame on täydellinen tähän. Pliseerattu hame on klassinen ja liikkuu ihanasti. Yhdistä midihame sandaalien kanssa lämpimillä keleillä ja nilkkurien kanssa kun ilmat viilenee.

Kukkaprintti Midihameet

Midihameet kukkaprintillä ovat täydellisiä jos haluat jotai naisellista ja söpöä. Pidät sitten tummista sävyistä tai kirkkaammista kuvioista, kukkaprintillä erotut varmasti joukosta. Yksinkertainen yläosa sopii parhaiten räväkän printin kanssa. Kokeile löytää samanvärinen ylöosa kuin mekon pohjaväri, mutta perus musta ja valkoinen crop toppi toimii myös aina. 

Tiukat Midihameet

Tämä on täydellinen naisille jotka haluavat tuoda esille sisäisen Sacha Fiercen. Olipa se sitten puuvilla, jersey tai mokka, midihameesta tulee välittömästi asusi kohokohta. Jos tahdot olla hieman uskaliaampi, kokeile midi-mittaista nahkahametta perus t-paidan tai neuletakin kanssa. 

         

Love, RimaRima Baroud
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA