Nämä ovat suurimmat naisten muoti trendit 2020

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 2.1.2020 9.58
Naisten Muoti 2020

Vuodi 2019 lähenee jo loppuaan ja on aika katsastaa, mikä on sitä trendikkäintä naisten muotia 2020. Vuonna 2020 näämme monia uusia trendikkäitä materiaaleja myös vanhoja tuttuja. Suuret hihat ovat myös tulleet takaisin muotiin trendikkäämpänä kuin koskaan ja monien suosima kuosi on tullut takaisin muotiin. Tästä blogista löydät naisten muoti trendit 2020 pähkinänkuoressa.

Naisten Muoti 2020

2020 vuonna tullaan näkemmään uusia raikkaita tuulahduksia muodin saralta, kuin myös muutama erittäin tuttu muoti-ilmiö tekee myös paluuta. Lue eteenpäin, mitkä ovat ne kuumimmat naisten muoti trendit 2020 vuonna ja miten teet näistä trendeistä käytännölliset, jotta yhdistää niitä jokapäiväiseen käyttöön.

  1. Satiinivaatteet
  2. Puhvihihat
  3. Nahka
  4. Pilkkukuosi
  5. Mekko ja Maiharit 

Satiinivaatteet

Satiini on ihanan kevyt ja juhlava materiaali, joten olen todella innoissani, että tämä on vihdoin ja viimein muodissa. Se on todella trendikäs materiaalivalinta juuri nyt. Satiinista tulee ensimmäisenä mieleen satiinipyjamat, mutta tämä materiaali sopii loistavasti esimerkiksi hameisiin ja kauluspaitoihin. Satiinivaatteet ovat ehdottomasti yksi suurin muotitrendi 2020. 

Puhvihihat

Puhvihihat tekee paluun vuonna 2020 muotitrendeihin. Olemme nähneet jo hieman tätä trendiä jo 2019 vuonna, mutta 2020 on puhvihihoiden vuosi. Nämä hihat luovat välittömästi ryhtiä asuusi, ja ovat ehdottomasti se keskipiste asussasi. Yhdistä puhvihihanen paita yksinkertaisten farkkujen ja nilkkureiden kanssa, jotta näyttävä paita pääsee oikeuksiinsa. 

muoti trendit

Nahka

Nahkatakki, nahkahame, nahkapaita... Nahka on nyt muodissa! Moni rakastaa nahkaa, sillä nahkavaatteella voit muuntaa asuasi dramaattisesti. Naisten muodissa nahkakengät, nahkatakit ja nahkalaukut ovat kestosuosikkia, mutta naisten vuoden 2020 muodissa nahkahame ja nahkapaita ovat trendikkäimpiä nahkaisia vaatekappaleita. Nämä samalla tuovat uutta tuulahdusta muotiin, sillä näitä vaatekappaleita ei näy kaupoissa joka vuosi. 

Pilkkukuosi

Jos 2019 oli eläinkuosien, kuten leopardi- ja käärmekuosien vuosi, 2020 on pilkkukuosin vuosi. Vuoden 2020 muodissa ihanan naisellinen pilkkukuosi tekee paluuta. Tätä kuosia on helppo yhdistellä eri vaatteiden kanssa, joten tämä trendi on todella helppo ottaa päivittäiseen käyttöön. 

Mekko ja Maiharit

Maiharit ovat tutut grunge tyylistä, mutta tästä tyylistä saat naisellisemman yhdistämällä maiharit mekon kanssa kanssa, joka on todella trendikkästä eritysesti ensi kesänä. Mitä naisellisempi mekko - sitä parempi! Toteuta tämä tyyli yhdistämällä Dr Martens saappaat kukkaprinttisen mekon kanssa. Tämä tyyli sopii loistavasti festareille kuin myös rentoon illanviettoon. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA