Naisten kesäkengät: tämän hetken trendikkäimmät mallit

Teresa Bovo | Mainoskäytäntö | 25.4.2019 12.58
Scarpe estive

Tässä me olemme vihdon, kesän alku on täällä! Jos jalkineiden osalta löydät kaapistasi vain ne kulahtaneet sandaalit viime kesältä, on korkea aika hemmotella itseäsi uusilla kesäkengillä ja napata tämän kauden trendikengät itsellesi. Tässä blogissa esittelemme tämän kesän kuumimpia sandaaleja, jotka ovat todella trenditietoisia. 

Kesäkengät: tämän kauden trendikkäimmät valinnat

Ei voi olla parempaa aikaa valmistautua kesään tai ehkäpä lomamatkaan ulkomaille, jos suomen ilmat eivät vaadi sandaalejen käyttöä. Kuitenkin on virkistävää pukeitua joihinkin muihin kenkämalleihin kuin tennareihin tai saappaisiin. Siispä kesäkengät on hyvä ostaa varalta, ikinä ei tiedä milloin ne helteet rantautuu ja sillon sukat ja umpinaiset kengät ovat viimeinen asia, minkä haluan laittaa jalkaan. Tuot myös kesäkengillä raikkautta asuusi.

Muuli Sandaalit

Vaikka muuli sandaalejen nimi kuulostaa vähän hassulta, nimestään huolimatta ne ovat eleganttiset ja sopivat moneen menoon, kuten vaikkapa juhlaan. Nämä ovat usen varustettu pienellä korolla, ovat avokärkiset ja voit heilposti vain liuttaa nämä jalkaasi. Nämä kengät on helppo yhdistää vaikkapa caprejen tai kesämekon kanssa. Asusi näyttää hetkessä trenditietoiselta nämä kengät jalassa

Soljet Sandaaleissa

 Kuka ei voisi rakastaa birkenstockin sandaaleja? Nämä on maailman mukavimmat sandaalit, jotka ovat keksitty. Tästä tyylistä inspiroituna nyt soljelliset sandaalit ovat kuuminta huutoa. Jos tämän malliset ja näköiset kengät eivät ole makuusi, ei hätää! Löydät myös sandaaleja joissa on sirompi solki tai myös korollisia solkisandaaleja. Tätä trendiä voit siis kokeilla, ja muokata sitä omaan kenkämakuusi sopivaksi. 

Kiilakorkosandaalit

Olen todella innoissani, että kiilakorkosandaalit ovat takaisin muodissa! Nämä kengät ovat ehdottomasti mukavimmat korolliset kengät mitä löytyy. Ja mikä parasta, näillä on todella helppo kävellä, joten jos et osaa kävellä korkokengillä, nämä kengät ovat valintasi kesän juhliin. Korkoa näissä kengissä löytyy myös monta erin korkoista, joten voit valita oman mielesi mukaan, joko pienellä tai korkealla varustetun koron. Valitsen kiilakorkokengät aina juhliin, joissa tiedän, että pitää kävellä tai seisoa paljon, sillä näissä jalat ei väsy niin nopeaa.

Nyöritetyt sandaalit

Nämä on todelliset kesäkengät, enkä tiedä löytyykö tämän kesäisempää mallia kengistä. Voit valita nyöritetyt sandaalit joko matalina tai korollisina. Valinta on sinun! Korolliset sopivat erityisen hyvin bileisiin tai terassille, ja ne tuovat sitä särmäkkyyttä asuusi. Matalat vaihoehdot ovat taas sinun jokapäiväiset kenkäsi kesämenoihisin, kun haluat tuntea olosi mukavaksi, etkä halua tinkiä mukavuudestasi. Kesäillan viilentyessä, yhdistä nämä kengät mustan nahkatakin kanssa. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA