Nämä kengät ovat muodikkaita tänä keväänä

- Alicja - | Mainoskäytäntö | 25.1.2018 15.09
Te buty będą modne wiosną

Uusi kausi, uudet kengät. Kengät ovat oleellinen osa asua, joskus jopa asun kohokohta. Jos haluat erottua pukeutua trendikkäästi mutta myös erottua joukosta tänä keväänä, jatka lukemista!

5 kenkämallia jotka haluat ostaa NYT

Klassisista korkokengistä silmäänpistäviin kuvioihin ja väreihin, tennareita erikoisten sukkien kanssa – kaikki suoraan catwalkilta suomen kaduille. Pistetään sormet ristiin ja toivotaan kuivaa kevättä, jotta voimme käyttää näitä kauniita kenkiä mahdollisimman pian. 

Kitten heel

Tämä malli oli suosittu 90-luvulla, ja nyt kitten heel tekee todellisen paluun. Jo viime syksynä, tämä malli näkyi Pradan ja Miu Miun catwalkeilla, ja nyt myös high street kaupoissa on paljon näitä. 2018 on kitten heel mallin vuosi! Stailaa kitten heel korkokengät farkkujen, housujen, hameen, minkä tahansa kanssa! Jos sinulla on juhlat kalenterissa, kitten heel on sopiva valinta naisille jotka eivät välttämättä jaksa koko iltaa seistä 15cm korkojen kanssa, mutta haluaa silti kauniit korot juhlamekon pariksi.

Sock boots

Sock bootsit ovat olleet suositut jo koko syksyn/talven, ja onneksi tämän trendin loppua ei näy. Minimaaliset, klassiset mustat sock bootsit ovat täydellinen perusmalli jotka pitäisi löytyä jokaisen kaapista. Sock boot tyyliset nilkkurit mekon tai hameen kanssa on täydellinen yhdistelmä. Nahkaiset sock bootsit ovat käytännölliset suomen keleillä, koska voit jo nyt käyttää niitä talvitakkisi kanssa. Vaihtoehtoisesti voit myös yhdistää perus pumps korkokengät tyylikkäiden sukkien kanssa, ja luoda niin sanottu DIY sock bootsit.

Nämä kengät ovat muodikkaita tänä keväänä

Koristeellisest tennarit

Gucci on tehnyt tämän tyylisistä tennareista trendikkäät. Tennarit joissa on raitoja, glitteriä, kultaisia ötököitä ja muita koristeita. Ja myös hassun mallisia, niin sanottuja dad shoes, näkyy paljon. Louis Vuittonin, Chanelin ja Balenciagan cartwalkeilla on näkynyt paljon erikoisia tennareita. Paras on, että mukavuus ja trendikkyys on täydellisessä tasapainossa tässä trendissä. Yhdistä nämä tennarit mukavan neuleen ja farkkujen kanssa. Helppo eikö?

Cowboy boots

Cowboy bootsit olivat kova juttu 2000-luvun alussa, ja nyt näyttää siltä, että tämä rakastettu/vihattu trendi tekee paluun. Tämä trendi on näkynyt jo viime vuonna Calvin Kleinin ja House of Hollandin catwalkeilla, ja nyt malli näkyy muidenkin merkkien mallistoissa.

Leopardikuosi

Toinen mielipiteitä jakava trendi. Tämä on kuosi, joka tulee muotiin aina uudelleen. Vaikka eihän leopardikuosi ole oikeastaan koskaan kokonaan kadonnut katukuvasta. Tämä trendi sopii varsinkin niille, jotka eivät pelkää erottua joukosta. Mutta jos haluat olla varovainen tämän trendin kanssa, asusteet ja varsinkin kengät ovat täydellinen valinta. Leopardikuvioisilla kengillä lisäät asuusi ripauksen jännitystä.

Love, - Alicja- Alicja -
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA