Nämä ovat kevään/kesän 2019 muoti trendit

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 24.6.2019 14.12
kevät/kesä 2019 muoti trendit

Talvi voi väistyä, ja otan avosylin vastaan kevään ja kesän, sillä tämä on lempivuodenaikaani! Keväässä on parasta, että voin heittää takkini kaapin perimäiseen nurkkaan ja kaivaa nahkatakkini esiin. Monesti talvella en ole inspiroitunut kokeilemaan uusia vaatteita, mutta auringon alkaessa pilkottamaan, myös pukeutumiseni saa uutta inspiraatiota. Tästä blogista voit lukea, mitkä ovat ne isoimmat muoti trendit tänä kautena, joita sinun kannattaa ehdottomasti pitää silmallä. 

Kevään/kesän 2019 muotitrendit:

  1. Utility-Trendi
  2. Romanttinen Trendi
  3. Solmuvärjätty
  4. Bermuda Shortsit
  5. Päähineet
Dit bericht bekijken op Instagram

Women's Spring/Summer 2019 Fashion Show #FendiSS19 #MFW

Een bericht gedeeld door Fendi (@fendi) op

Utility -Trendi

Tästä trendistä on povattu yhtä suurinta trendiä kevät/kesänä 2019, ja tästä trendistä tulet varmasti kuulemaan jokapuolelta. Catwalkilla huippumerkit kuten Fendi, Dries Van Noten ja Givenchy esittelivät tätä. Tämä trendi on täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä ja muotia, siispä tätä tyyliä on helppo monien kokeilla. Tässä tyylissä vallitsee maanläheiset, kuten armeijan vihreä, ja neutraalit värit. Kookkaat taskut vaatteissa, kuten housuissa ja takeissa ovat avainasemassa. Utility trendiä on helppo lähteä kokeilemaan ostamalla hieman ylisuuri takki, tai haalari

Romanttinen Trendi

Myös tämä naisellinen trendi vallitsi näytöslavoja. Pääosassa tässä trendissä ovat hempeät värit, pitsi, silkki ja röyhelöt. Tämä trendi on erittäin käytännöllinen, ja monilta löytyy varmasti tähän sopivia vaatteita jo valmiiksi kaapista. Välillä koen, että joitan trendejä on vaikeaa siirtää näytöslavoilta arkikäyttöön, mutta tässä trendissä ei ole sitä ongelmaa. Lisää esimerkiksi vaaleansävyinen röyhelöinen pusero tai mekko, jossa on pitsiä asuusi, ja asusi on silmänräpäyksessä romanttisen trendin mukainen. Lue täältä lisää tästä trendistä.

Solmuvärjätty

Tie-dye eli solmuvärjättyjä vaatteitta ei ole pitkään aikaan näkynyt, mutta nyt ne tekevät paluuta! Rehellisesti sanottuna, en ole kovin innoissaan tämän trendin paluusta, mutta ehkä alan lämmitä tälle hiljattain, sillä trendi on kuitenkin piristävä ja hauska erityisesti kesälle. Ehkä kokeilen solmuvärjättyjä bikineitä aluksi.  Jos olet rohkeampi kuin minä kokeilemaan tätä trendiä, monilla merkeillä on mallistossa juuri nyt todella kivoja solmuvärjättyjä mekkoja! 

Bermuda shortsit

Tämä shortsityyli on minulle mieluisempi kuin viime kesän pyöräilyshortsit, joita inhosin todella paljon. Löysemmät ja rennommat bermuda shortsit ovat nyt tänä kesänä muodissa, ja en voisi olla tästä enemmän innoissani! Nämä shortsit istuvat hyvin, ja niitä voi huoletta pitää hieman hienoimmassakin tilaisuudeissa, väriksi voit valita ruskea.

Dit bericht bekijken op Instagram

My dad sent me this photo and told me to post it.????

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op

Päähineet

Kuka muu on yhtä innoissaan että erillaiset päähineet ja hiuspannat ovat täällä taas trendikkäämpänä kuin koskaan? Voit pukea Gossip Girl:istä tutun Blair Waldorfin tyylisistä hiuspannoista, hiuspinneihin, isoihin aurinkohattuihin ja kalastajanhattuihin. Nyt voit huoletta peittää huonon hiuspäivän tyylikkäästi. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA