Nämä ovat tämän syksyn ja talven muotivärit 2019

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 21.8.2019 15.57
syksyn ja talven muotivärit 2019

Syksy on pian jo täällä, ja ainakaan minä en malta odottaa, että voin kääriytyä lämpimään neuleeseen. Syksy onkin minun suosikki vuodenaika ja rakastan syksyn muotia. Ihanat paksut neuleet, villakangastakit ja ylipolvensaappaat ovat ainakin minun käytyimmät vaatteet syksyllä ja talvella. Parasta syysmuodissa on kuitenkin värit. Pukeudun yleensä hyvin neutraaleihin väreihin, ja kesän kirkkaat trendivärit eivät ole yleensä se minun juttu, mutta syksyn muotivärit ovat yleensä sellaisia, joihin näen itseni pukeutuvan, sillä ne ovat yleensä tummempia ja maanläheisimpiä sävyjä. Rakastan esimerkiksi oliivin sävyä, ja olen erittäin innoissani, että tämä väri on takaisin muodissa. En malta odottaa, että nettikaupat täyttyvät tämän syksyn ja talven uusista mallistoissa ja syksyn muodista.

Mutta mitkä ovatkaan ne hittivärit tälle syksylle? Edellä mainitun oliivin lisäksi, näytöslavat olivat täynnä eri punaisten sävyjä. Erityisesti viininpunainen oli erittäin suosittu väri. Tähän blogiin olen koonnut top 5 muotiväriä tälle syksylle ja talvelle. 

Top 5 muotivärit syksylle 2019

  1. Viininpunainen
  2. Kultainen
  3. Oliivi
  4. Yön Sininen
  5. Sinapin Keltainen
syksyn muoti

1. Viininpunainen

Viininpunainen on täydellinen väri syksyyn ja olen erittäin innoissani, että tämä väri on takaisin tämän syksyn muodissa. Rikas tummanpunainen väri kääntää katseita, ja on erittäin aistikas ja naisellinen väri. Valitse esimerkiksi viininpunainen mekko ja yhdistä sukkahousujen, nahkatakin ja mustien chelsea saappaiden kanssa, niin asu on sopiva koleaan syyspäivään. 

2. Kultainen

Toinen muotiväri 2019 on kultainen väri. Se luo ehdottomasti luksuksen tuntua asuusi. Tämä väri on upea ja täydellinen moniin juhliin. Pue esimerkiksi pikkujouluihin päälle kultainen paljettimekko, niin varmasti sädehdit juhlien keskipisteenä.  Tämä väri on erityisesti hyvä pitää siis mielessä kun suunnittelet asuasi joulun eri juhliin tai uudenvuoden bileisiin. 

muotivärit 2019

3. Oliivi

Tämä hillytty vihreän sävy on sopiva valinta erityisesti jos voimakkaat värit eivät ole sinun juttusi ja tykkäät pukeutua neutraaleihin sävyihin. Oliivi ei ole liian räikeä väri, mutta tuo kivaa vaihtelua mustaan tai harmaaseen. Tätä väriä on myös helppo yhdistää muiden värejen kanssa, mutta parhaiten se sopii muiden maanläheisten, kuten beigen kanssa yhteen.

4. Yön Sininen

Jos vaatekaappisi koostuu pelkästään mustasta, valkoisesta ja harmaasta, tumma yön sininen on hyvä väri lähtä kokeilemaan varovasti jotain uutta muotiväriä syksylle. Tämä väri on minusta erittäin aliarvostettu, silla se on todella kaunis, ja sopii suomalaiselle hipiälle loistavasti: ei liian räikeä, mutta kuitenkin väri, jota ei näe joka päivä. Valitse kaunis yönsinen mekko tai paitapusero uudeksi arkivaatteeksi toimistolle. 

sinapin keltainen vaate

5. Sinapin Keltainen

Tämä väri on klassikkoväri syksyyn ja se monesti saa minussa syysfiiliksen aikaan. Syksyn muodissa on myös nähtävissä sinapin keltaista, erityisesti neuleissa. Tämä väri on sopiva sinulle, jos etsit piristystä väreillä tyyliisi, mutta haluat kuitenkin pysyä syksyn väreissä. Katso alta meidän suosikki sinapin keltaiset vaatteet tälle syksylle. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

Aiheeseen liittyvät blogit:

KOMMENTOI BLOGIA