Nämä verkkokaupat toimittavat Postin lakosta huolimatta

Juuli Lilleberg | Mainoskäytäntö | 25.11.2019 14.16
Posti lakko paketit

Postin lakko sattui kuluttajalle lähes pahimpaan aikaan, sillä monet ovat ostamassa netistä joululahjoja tai hyödyntämässä huikeita black friday tarjouksia juuri nyt. Epävarmuus, millon paketti todellisuudessa toimitetaan, vaivaa monia suomalaisia ja moni ei halua tilata paketteja netistä tämän vuoksi. Kuitenkin lakosta huolimatta, monet verkkokaupat toimittavat paketit normaalissa ajassa käyttäen muuta kuljetuspalvelua kuin postia. Lue eteenpäin, mistä verkkokaupoista sinun kannattaa tehdä ostokset postilakon aikana, jotta saat postipakettisi ajoissa ennen joulua.

Verkkokaupat, jotka toimittavat paketit normaalisti postin lakosta huolimatta

Tähän blogiin olemme listanneet verkkokaupat, jotka toimittavat paketit postin lakosta huolimatta. Voit tilata huoletta näistä kaupoista, sillä nämä verkkokaupat käyttävät jotain muuta kuljetuspalvelua, kuten Postnordia tai DHL:ää. Mukavia shoppailuhetkiä!

Stadium

Stadiumilta voit tilata netistä joko Stadium myymälään, joka on maksuton, PostNordin tai DHL:n avulla. PostNordin paketit toimitetaan Postnordin/Matkahuollon toimipisteeseen ja toimitusajat ovat normaalit 3-6 arkipäivää. Voit myös valita lisämaksusta kotiinkuljetuksen. DHL toimittaa kotiin 2-5 päivässä. 

Ellos 

Voit myös hyödyntää Elloksen Black Friday tarjouksia huoletta ja ostaa joululahjat, sillä postilakko ei vaikuta Elloksen paketteihin käyttämällä Postnordin palveluja. Ellos toimittaa paketit lähimpään noutopisteeseen. 

House of Brandon

Postin lakko ei vaikuta House of Brandonin nopeisiin toimitusaikoihin, ja paketit toimitetaan normaalisti 1-2 päivän kuluessa. Paketit toimitetaan Matkahuollon toimipisteisiin. 

posti lakko 2019

Scandinavian Outdoor

Valitsemalla toimituksen Matkahuollon kautta varmistat, että pakettisi saapuu perille ilman suurempia viivästykyksiä. Scandinavian Outdoor toimittaa postipaketit valitsemaasi matkahuollon toimipisteeseen, joka voi olla esimerkiksi R-Kioski tai K-market. 

Reima

Voit huoletta tilata Reimasta Black Fridayna tai joululahjoja, sillä Reima kuljettaa paketit yheistyössä DHL:n kanssa kotiovellesi. Toimitus on ilmainen yli 120€ ostoksille ja toimitusaika on keskimäärin 6-7 arkipäivää. 

Kekäle

Kekäle toimittaa matkahuollon avulla paketit 2-4 arkipäivän kuluessa. Lisäksi toimitus on ilmainen yli 50€ tilauksiin. Voi siis ostaa huoletta lahjat pukinkonttiin, tai sen täydellisen asun talven juhliin itsellesi, eikä sinun tarvitse stressata etteikö paketti ehdi tulla ajoissa. 

Care Of Carl

Tilaa tyylikäät miesten vaatteet Care of Carl:ilta ja valitsemalla noudon Postnordin toimipisteeseen postilakko ei vaikuta tilaukseesi.  Toimitusaika on 3-5 päivää Postnordin noutopisteisiin. 

Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA