Oikea uimapuku juuri sinun vartalotyypille

Lena Steffen | Mainoskäytäntö | 27.5.2019 15.30
Oikea uimapuku juuri sinun vartalotyypille

Meillä kaikilla on vartalo epävarmuuksia, ja nämä vain vahvistuu kun uimapuku kausi alkaa. Vaikka yritämme rakastaa vartaloamme sellaisena kun se on, tämä ei ole aina helppoa. Kauneus tulee sisältä, niin jos tunnet itsesi kauniiksi, ni muutkin huomaavat tämän. Oikeiden vaatteiden löytäminen juuri sinun vartalollesi on tärkeää ja välillä erittäin haastavaa. On tärkeää valita vaatteita, jotka korostavat parhaita puoliasi, sillä tämä voi parantaa itsevarmuuttasi. On hyvä kiinnittää huomiota omaan vartalomalliin, ja korostaa niitä puolia, joista olet itsevarmin. 

Vartaloa imartelevat uimapuvut

Meillä kaikilla on epävarmuuksia, esimerkiksi minun “ongelmani” on pieni rintakehä ja todella pyöreä takamus. Oikean uimapuvun löytäminen on varsin tärkeää, jotta voin olla itsevarma rannalla ja voin todella nauttia olostani. Tässä blogissa käyn läpi parhaat uimapuvut eri vartalotyypeille, ja kesän 2019 trendikkäimmät uimapuvut naisille. Minun suosikkejani on tälle kesäksi ovat adidas uimapuvut ja cutout uimapuvut!

Jos sinulla on H vartalo

Neliö mallinen H vartalo on sellainen, joissa vyötärö, lantio ja hartiat ovat melkein samassa linjassa toisiinsa nähden. Jos sinulla on tämän mallinen vartalo, suosittelemme valita uimapuvun joka luo sinulle muotoja. Kokeile yksiosaista leikattua cutout -uimapukua, joka luo illuusion muodoista.

 

Jos sinulla on O-vartalo

Mehukas omena. Jos sinulla on vartalotyyppi, jolla on pyöreä vatsa, yksiosainen uimapuku on paras ystäväsi. Sen lisäksi, että olet kesän 2019 trendikkäin, yksiosaisen uimapuvun etu on, että saat vatsasi piilotettua. Jos haluat kaksiosaisen uimapuvun, korkeavyötäröinen alaosa toimii myös hyvin. Esimerkiksi adidas uimapuvut ovat nyt todella trendikkäitä ja löydät tältä merkiltä erittäin paljon yksiosaisia malleja. 

 

Jos sinulla on A-vartalo

Päärynänmallinen A-vartalon tunnistaa kapeista hartioista ja rinnoista, ja selvästi leveämmästä lantiosta. Valitse yläosa, jossa on röyhelöitä tai muuta silmiinpistävää, tasapainottamaan vartalon muotoa. Tänä vuonna vaihtoehtoja tämän tyyppisistä uimapuvuista on niin paljon, että haluat varmaan ostaa enemmän kuin yhden. 

 

Jos sinulla on Y-vartalo

Suuret rinnat tai leveät hartiat, ja näitä kapeampi lantio ovat Y-vartalon tunnusmerkkejä. Varsinkin jos sinulla on suuret rinnat, tarvitset ehdottomasti yläosan joka antaa tukea. Eli unohda pienet narubikinit, tai avarakauluksiset naisten uimapuvut  ja valitse uimapuku käytännöllisyyden perusteella. Jos uimapuku istuu hyvin, voit vapaasti juoksennella rannalla, pelkäämättä että rintasi tursuavat ulos ja sinulla on varmasti paljon mukavampi olla. Löydä alta meidän suosikkimme uimapuvut isorintaisille. 

 

uimapuvut naisille
Love, LenaLena Steffen
Kiinnostava?

Jaa tämä blogi kavereidesi kanssa!

KOMMENTOI BLOGIA